Pan_Pajonk Posted August 31, 2025 Share Posted August 31, 2025 Cześć, kupię wzmak jak w tytule. Wymagam tylko aby był w pełni sprawny i kompletny, stan wizualny nie gra dla mnie jakiejś większej roli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted August 31, 2025 Share Posted August 31, 2025 Jak nie znajdziesz PS 300T to spokojnie możesz szukać PS 200 , KAC 843 , KAC 943 również bardzo udane konstrukcje , świetnie grające Quote PIONEER ,INFINITY ,GENESIS R1,LEGIATA ,PHOENIX GOLD, DRAGSTER , XES M1 , PHASE ALIANTE ,BRAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Pajonk Posted August 31, 2025 Author Share Posted August 31, 2025 1 godzinę temu, italiano1980 napisał: Jak nie znajdziesz PS 300T to spokojnie możesz szukać PS 200 , KAC 843 , KAC 943 również bardzo udane konstrukcje , świetnie grające Szukam z polecenia pod Infinity Kappę 120w.br. Podobno gra wyśmienicie pod tym wzmakiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygastg Posted August 31, 2025 Share Posted August 31, 2025 4 minuty temu, Pan_Pajonk napisał: Szukam z polecenia pod Infinity Kappę 120w.br. Podobno gra wyśmienicie pod tym wzmakiem To poszukaj sobie PS 400M i nie będziesz żałował Quote Dex 99RS -> M1 -> tw TLR -> M1 -> Mid KFC-M204 -> Studio 500 -> WF SB Satori -> Studio 500 -> Sub Swans F12S . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Pajonk Posted August 31, 2025 Author Share Posted August 31, 2025 2 minuty temu, zygastg napisał: To poszukaj sobie PS 400M i nie będziesz żałował Jakby się znalazł w ludzkich pieniądzach to czemu nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted August 31, 2025 Share Posted August 31, 2025 Jakie to są ludzkie pieniądze? Quote Potrzebujesz pierścionków pod głośniki, skrzynkę solidną do subwoofer'a...wal do Mastah'a z forum. "Jeśli nie znajdziesz sposobu na to, aby zarabiać, gdy śpisz, będziesz zmuszony pracować do końca życia" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Pajonk Posted August 31, 2025 Author Share Posted August 31, 2025 5 godzin temu, Raadek napisał: Jakie to są ludzkie pieniądze? A jakie mają być ludzkie pieniądze? 🤔 Normalna cena, ot tyle. Nie będę płacił 2x tyle, ile wzmacniacz jest faktycznie warty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted September 1, 2025 Share Posted September 1, 2025 10 godzin temu, Pan_Pajonk napisał: A jakie mają być ludzkie pieniądze? 🤔 Normalna cena, ot tyle. Nie będę płacił 2x tyle, ile wzmacniacz jest faktycznie warty. Niestety nie da się oszacować wartości wzmacniacza 20 czy 25 letniego . Jeden jest "trupem" i jego wartość to waga aluminium radiatora , a drugi może byc kolekcjonerską perełką i jego wartośc może byc znaczna . Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted September 1, 2025 Share Posted September 1, 2025 Na marginesie , dziś nowe firmowe monoblocki , w podstawowych modelach , o mocy rzędu 500 W dla 2 R kosztują średnio 600-800 PLN . Za dwa lata taki dobrze zachowany Kenwood bedzie droższy od nowego wzmacniacza . A wzmacniacze analogowe do basu będą wąska grupą dostępną jako nowe za dużo wyższe kwoty . Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted September 1, 2025 Share Posted September 1, 2025 12 godzin temu, Pan_Pajonk napisał: A jakie mają być ludzkie pieniądze? 🤔 Normalna cena, ot tyle. Nie będę płacił 2x tyle, ile wzmacniacz jest faktycznie warty. Czyli ile ??? Bo nic konkretnego nie napisałeś ? Quote PIONEER ,INFINITY ,GENESIS R1,LEGIATA ,PHOENIX GOLD, DRAGSTER , XES M1 , PHASE ALIANTE ,BRAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Pajonk Posted September 2, 2025 Author Share Posted September 2, 2025 W dniu 1.09.2025 o 12:15, italiano1980 napisał: Czyli ile ??? Bo nic konkretnego nie napisałeś ? Ale to masz taki wzmak że chcesz o konkretach rozmawiać, czy po prostu piszesz bo piszesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted September 2, 2025 Share Posted September 2, 2025 Pisz śmiało, też jestem ciekawy. (mam 300t i 400m). Quote Potrzebujesz pierścionków pod głośniki, skrzynkę solidną do subwoofer'a...wal do Mastah'a z forum. "Jeśli nie znajdziesz sposobu na to, aby zarabiać, gdy śpisz, będziesz zmuszony pracować do końca życia" Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted September 2, 2025 Share Posted September 2, 2025 3 godziny temu, Pan_Pajonk napisał: Ale to masz taki wzmak że chcesz o konkretach rozmawiać, czy po prostu piszesz bo piszesz? Napisałeś że wiesz ile jest warty , i chciałbym się dowiedzieć za ile mogę wystawić ? Quote PIONEER ,INFINITY ,GENESIS R1,LEGIATA ,PHOENIX GOLD, DRAGSTER , XES M1 , PHASE ALIANTE ,BRAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Pajonk Posted September 3, 2025 Author Share Posted September 3, 2025 16 godzin temu, italiano1980 napisał: Napisałeś że wiesz ile jest warty , i chciałbym się dowiedzieć za ile mogę wystawić ? Hola hola, my się chyba nie zrozumieliśmy. W którym momencie napisałem, że wiem ile jest wart taki wzmak? Ja wspomniałem tylko o normalnej cenie, a nie jak mi jeden gość na FB wypalił z 800zł, bo tak 😆 Ktoś teraz wystawił PS300T do poprawek za 300zł na OLX, na marketplace jest jeden za 400zł i PS400M za 500zł, od tego samego gościa. Jakby był PS400M za te 400zł to pewnie bym się skusił. Mi się jakoś mocno z tym nie pali, obecny setup gra okej, a i tak pewnie za miesiąc odstawiam samochód do garażu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygastg Posted September 3, 2025 Share Posted September 3, 2025 PS400M musisz liczyć jakieś 800zł ,zakup + oczywiście przegląd i przygotowanie go do wpięcia w system. A za 400M 400zł będzie ciężko. Quote Dex 99RS -> M1 -> tw TLR -> M1 -> Mid KFC-M204 -> Studio 500 -> WF SB Satori -> Studio 500 -> Sub Swans F12S . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts