Chip-007 Posted August 27, 2025 Share Posted August 27, 2025 Cześć, Czy ktoś z Was ma porównanie tych procków ? chodzi o najwyższą ich linie 8to12 mam Areospace 8to12 a jestem ciekaw najnowszego Areo. Nie interesuje mnie teoria, bo parametry widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerry Posted August 28, 2025 Share Posted August 28, 2025 Ale chyba jednak AERO:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip-007 Posted August 28, 2025 Author Share Posted August 28, 2025 Chyba 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrax Posted August 31, 2025 Share Posted August 31, 2025 Porównywałem płytki. Oprócz tego, że dodano USB C oraz można stosować kontroler gladiator, oraz że RCA wejściowe mają dodatkowy układ to tam się więcej nie zmieniło. A i jeszcze obudowa. Quote "Jedyna zaleta pomiarów to, to że są powtarzalne, a ich wada to, to, że parametry nie mają nic wspólnego z odczuciami słuchacza. Jednak aby skonstruować jakiekolwiek urządzenie potrzebna jest wiedza i pomiary. Żaden złotouchy audiofil nie jest w stanie nic skonstruować. Może tylko oceniać efekty pracy ludzi "technicznych"." - Ireneusz Powirski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip-007 Posted September 1, 2025 Author Share Posted September 1, 2025 Ja właśnie nie miałem okazji oglądać Areo. Powiedz mi przetworniki są takie same co w Areospace 8to12 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrax Posted September 3, 2025 Share Posted September 3, 2025 W grafice Google poszukaj, myślę że znajdziesz odpowiedź. Quote "Jedyna zaleta pomiarów to, to że są powtarzalne, a ich wada to, to, że parametry nie mają nic wspólnego z odczuciami słuchacza. Jednak aby skonstruować jakiekolwiek urządzenie potrzebna jest wiedza i pomiary. Żaden złotouchy audiofil nie jest w stanie nic skonstruować. Może tylko oceniać efekty pracy ludzi "technicznych"." - Ireneusz Powirski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts