Woolly24 Posted June 17 Share Posted June 17 Witam wrzucam tutaj dwie wersje jakie będą możliwe do zamówienia. Czarny i biały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woolly24 Posted June 17 Author Share Posted June 17 pierwsze zamówienie już do mnie idzie, chętnych zapraszam w temacie to zamawiania ilości i koloru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamusa Posted June 18 Share Posted June 18 Wezmę 1 czarny i 1 bialy, bo moje stare już okrutnie zajechane 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted June 18 Share Posted June 18 Poproszę też taki zestaw, jeden biały jeden czarny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted June 18 Share Posted June 18 W dniu 17.06.2025 o 12:27, Woolly24 napisał: Witam wrzucam tutaj dwie wersje jakie będą możliwe do zamówienia. Czarny i biały. Z którego lepiej smakuje kawa ;-)) To jest poważna sprawa , polegam tylko na opinii osób które osobiście to sprawdziły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted June 20 Share Posted June 20 W dniu 18.06.2025 o 20:35, nakamichi napisał: Z którego lepiej smakuje kawa ;-)) To jest poważna sprawa , polegam tylko na opinii osób które osobiście to sprawdziły No to przecież oczywiste że z czarnego kawa lepiej smakuje. Z białego latte bardziej słodkie wychodzi😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted June 20 Share Posted June 20 W dniu 18.06.2025 o 20:35, nakamichi napisał: Z którego lepiej smakuje kawa ;-)) To jest poważna sprawa , polegam tylko na opinii osób które osobiście to sprawdziły whisky smakuje z obydwu tak samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted June 20 Share Posted June 20 2 godziny temu, Szczurek1986 napisał: whisky smakuje z obydwu tak samo Możliwe , ale u mnie to już raczej czas przeszły co do przyjmowania trunków , ale jej spożywanie w kubku może być uzasadnione jedynie w przypadku wyzszej konieczności tak szczególnych kubków 😀. Kończymy ten kierunek , bo nam Woolly zrobi urlop od klawiatury 😉. Poprosze dwa białe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffiodense Posted June 20 Share Posted June 20 I ja również dwa białe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woolly24 Posted July 2 Author Share Posted July 2 Przepraszam nie byłem teraz dostępny dwa tygodnie. Ogarniam zamówienia. Poproszę o dane do wysyłki na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts