fary Posted June 8 Share Posted June 8 Witam, Chcę trochę poprawić system audio w moim aucie, Subaru WRX. Na razie pozostanie fabryczna jednostka sterująca, w przyszłości zastąpi ją coś lepszego. Chcę wykorzystać te komponenty które już posiadam, czyli: - głośniki przód/tył JBL Club 6500C - subwoofer Audio System R10 FLAT G EVO Mam na oku kilka wzmacniaczy pięciokanałowych w rozsądnej cenie, który nich możecie możecie polecić lub odradzić? (nie, nie szukam systemu z kilkoma wzmacniaczami, zaznaczam to teraz bo widziałem jak rozwijają się podobne wątki ;)) - Axton C602 400zł - Axton A480-250 350zł - SinusLive SL-A8005D 400zł (ten zdecydowanie byłby najwygodniejszy w montażu - wymiary) - SinusLive 3505 350zł - może ktoś ma coś na zbyciu lub słyszał? Przy okazji podpytam, kabla o jakim przekroju powinienem użyć żeby zasilić wzmaka i czy dołożenie kondensatora ma sens? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted June 10 Share Posted June 10 Może zainteresuje Cię Phase Linear Pb Six? Mam w ładnym stanie w podobnych pieniądzach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fary Posted Wednesday at 10:06 PM Author Share Posted Wednesday at 10:06 PM W dniu 10.06.2025 o 19:38, Raadek napisał: Może zainteresuje Cię Phase Linear Pb Six? Mam w ładnym stanie w podobnych pieniądzach. Kurcze, trochę za duże gabaryty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts