Jump to content

Ważne - duże zmiany na horyzoncie.

Woolly24
 Share

Recommended Posts

Witam, jak pewnie już wiecie forum czeka bardzo duża przebudowa. 
Przenosimy forum na nowy serwer w usłudze abonamentowej z pełna obsługa firmy która będzie czuwać nad poprawnym działaniem oraz wdroży i będzie kontrolować zabezpieczenia rejestracji.
Mam nadzieję, że problem botów raz na zawsze się rozwiąże a forum powoli odzyska dawną funkcjonalność.
Forum nadal będzie w pełni darmowe. Całość kosztów miesięcznych biorę na siebie.
Szata graficzna też pozostanie prawdopodobnie bez zmian.
Z rzeczy komercyjnych, które się pojawią i je wprowadzę to reklama mojej firmy CA i sklepu internetowego. Postaram się ją umieścić w taki sposób aby się nie narzucała.

Warsztat Car Audio

Sklep Car Audio
Nie wiem ile proces przenoszenia forum potrwa. Na pewno wiąże się to z utrudnieniami. Chwilowym brakiem dostępu do forum. 
Pojawią się również dwaj nowi moderatorzy techniczni. Ich zadaniem będzie dbanie o funkcjonalność forum. Nie będą modernizować treści, zatwierdzać postów i tym podobnych rzeczy. Także pytania, prośby i sprawny dotyczące spraw bieżących forum proszę kierować do obecnych moderatorów.
Mam nadzieję że cały proces pójdzie sprawnie!!!

• 2 weeks later...