Woolly24 Posted April 23 Share Posted April 23 Witam, jak pewnie już wiecie forum czeka bardzo duża przebudowa. Przenosimy forum na nowy serwer w usłudze abonamentowej z pełna obsługa firmy która będzie czuwać nad poprawnym działaniem oraz wdroży i będzie kontrolować zabezpieczenia rejestracji. Mam nadzieję, że problem botów raz na zawsze się rozwiąże a forum powoli odzyska dawną funkcjonalność. Forum nadal będzie w pełni darmowe. Całość kosztów miesięcznych biorę na siebie. Szata graficzna też pozostanie prawdopodobnie bez zmian. Z rzeczy komercyjnych, które się pojawią i je wprowadzę to reklama mojej firmy CA i sklepu internetowego. Postaram się ją umieścić w taki sposób aby się nie narzucała. Warsztat Car Audio Sklep Car Audio Nie wiem ile proces przenoszenia forum potrwa. Na pewno wiąże się to z utrudnieniami. Chwilowym brakiem dostępu do forum. Pojawią się również dwaj nowi moderatorzy techniczni. Ich zadaniem będzie dbanie o funkcjonalność forum. Nie będą modernizować treści, zatwierdzać postów i tym podobnych rzeczy. Także pytania, prośby i sprawny dotyczące spraw bieżących forum proszę kierować do obecnych moderatorów. Mam nadzieję że cały proces pójdzie sprawnie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted April 23 Share Posted April 23 Lubię takie podejście konkretne do tematu 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted April 23 Share Posted April 23 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted April 23 Share Posted April 23 Woolly24, powodzenia w realizacji i trzymam kciuki aby wszystko poszło bezproblemowo 😍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miziolo Posted May 4 Share Posted May 4 @Woolly24każda zmiana na plus jest warta poświęceń 😉 powodzenia, trzymam lciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts