klimekkk Posted March 13 Share Posted March 13 Witam, Po ok 4 latach użytkowania Zapco ADSP-Z8 IV-8 zachciało mi się pobawić w strojenie znowu. Gdy był nowy to często pogram się zawieszał ale dało się pracować. Teraz z laptopem na windows 11 połączenie się z nim było wyzwaniem. Za każdym razem po podłączeniu wywalał błąd CRC i czyścił pamięć dla aktualnego presetu i trzeba było wgrywać od nowa z pliku zapasowego na laptopie. Poza tym działał jak należy. Wczoraj w trakcie wczytywania pliku z laptopa program się zawiesił (jak miewał w zwyczaju). Po wyłączeniu i włączeniu zapłonu DSP nie odpala. Wyświetlacz zdalnego sterowania nie włącza się. Po podłączeniu kabla USB do laptopa pojawia się dźwięk znalezienia urządzenia USB ale program nie widzi DSP. Blutetooth tez się łączy ale aplikacja na telefonie wyświetla "handshake error". Elektronikiem nie jestem ale śmierdzi mi to uwalonym firmware/eprom. Napisałem maila do Zapco ale raczej odpowiedzi nie oczekuję sądząc po ilości komentarzy na różnych forach na temat ich podejścia do obsługi klienta. Gdzie szukać magika który postawi to od nowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now