pruskiewicz Posted February 27 Share Posted February 27 Jak w tytule. 4/6 kanałowy wzmacniacz z wbudowanym procesorem 6/8ch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi_sound Posted February 27 Share Posted February 27 Zapco ADSP-Z8 IV 6AT używany i kompletny Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted February 27 Author Share Posted February 27 36 minut temu, hi_sound napisał: Zapco ADSP-Z8 IV 6AT używany i kompletny Cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi_sound Posted February 28 Share Posted February 28 2500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted February 28 Author Share Posted February 28 2 godziny temu, hi_sound napisał: 2500 To trochę za drogo dla mnie. Chyba że interesuje cie wymiana za moje dwa Slashe z lekka doplata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted February 28 Author Share Posted February 28 up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
supratex Posted February 28 Share Posted February 28 W niższej cenie, na giełdzie widziałem ESX 6 kanałów z DSP, może jeszcze aktualne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted February 28 Author Share Posted February 28 10 minut temu, supratex napisał: W niższej cenie, na giełdzie widziałem ESX 6 kanałów z DSP, może jeszcze aktualne. Z tego co wiem to sprzedany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted March 2 Author Share Posted March 2 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted March 4 Author Share Posted March 4 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip-007 Posted March 4 Share Posted March 4 Jak ma grać to zapco Link to comment Share on other sites More sharing options...
karuzel506 Posted March 4 Share Posted March 4 GS Audio DSP 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted March 4 Author Share Posted March 4 57 minut temu, Chip-007 napisał: Jak ma grać to zapco A co sądzisz o Zapco ST-4Xdsp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip-007 Posted March 5 Share Posted March 5 Tego akurat nie słuchałem. Natomiast gdybym był na Twoim miejscu to poszedłbym w pierwszej kolejności w dobre DSP Mosconi areospace lub zapco. Tu polecam post o DSP. Do tego pograłbym na tych piecach co masz (zapco) a później powoli wymieniałbym na coś bardziej referencyjnego generalnie fajnie mieć kombo bo szybka instalacja. Mało miejsca zajmuje ( do słuchania spoko też choć to zależy na jakim jesteś poziomie ) Naromiast jeżeli w życiu trochę posłuchałeś dobrych sprzętów to kombo wyleci Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted March 5 Author Share Posted March 5 45 minut temu, Chip-007 napisał: Tego akurat nie słuchałem. Natomiast gdybym był na Twoim miejscu to poszedłbym w pierwszej kolejności w dobre DSP Mosconi areospace lub zapco. Tu polecam post o DSP. Do tego pograłbym na tych piecach co masz (zapco) a później powoli wymieniałbym na coś bardziej referencyjnego generalnie fajnie mieć kombo bo szybka instalacja. Mało miejsca zajmuje ( do słuchania spoko też choć to zależy na jakim jesteś poziomie ) Naromiast jeżeli w życiu trochę posłuchałeś dobrych sprzętów to kombo wyleci Na poziomie jestem zerowym tak naprawdę, mam małe wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip-007 Posted March 5 Share Posted March 5 To jak masz już piece, to ja bym poszedł w DSP dobre. A jakie masz radio ? Czy radio ma czasy ? Jeżeli tak to w sumie DSP na ten moment to nie jest Ci potrzebne. Jaki samochód ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted March 5 Author Share Posted March 5 2 godziny temu, Chip-007 napisał: To jak masz już piece, to ja bym poszedł w DSP dobre. A jakie masz radio ? Czy radio ma czasy ? Jeżeli tak to w sumie DSP na ten moment to nie jest Ci potrzebne. Jaki samochód ? Nie mam piecy, mam jedynie mono i suba. Radio mam androida z racji na taki samochód, ale je omijam poprzez zewnętrzne źródło Xduoo, chciałbym to podpiąć optykiem do integry i tyle. Samochód Citroen c4 b7 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta189 Posted March 5 Share Posted March 5 Masz tu audisona, kupisz go za 300 euro + wysyłka. Na początek w zupełności wystarczy: https://www.ebay.pl/itm/306152744175?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=4908-175131-2357-0&ssspo=iUT6uKE4RDK&sssrc=4429486&ssuid=CxQ6YJ1gT3O&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip-007 Posted March 5 Share Posted March 5 5 godzin temu, pruskiewicz napisał: Nie mam piecy, mam jedynie mono i suba. Radio mam androida z racji na taki samochód, ale je omijam poprzez zewnętrzne źródło Xduoo, chciałbym to podpiąć optykiem do integry i tyle. Samochód Citroen c4 b7 2012. Z doświadczenia wiem, że jedzenie apetyt rośnie…. Wiem że swojego doświadczenia blisko 20lat jeżeli kręci Cię audio to myśl przyszłościowo, żeby nie wydawać 2x kasy. poszukaj zewnętrznego DSP z optyka. Później wzmacniacz (mam nadziej że drzwi masz zrobione bo to podstaw podstaw ) 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted March 5 Author Share Posted March 5 https://masori.de/en/products/thor-trx-4004dsp?srsltid=AfmBOooVWDTA0UDUDVmP8g-2DAYf00DF5LQM6fwls1hPSzk3ADNHopYS A co sądzicie o tym na początek Panowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted March 10 Author Share Posted March 10 Up. Wchodzi opcja samego procesora Mosconi 6-8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta189 Posted March 13 Share Posted March 13 Może chcesz nowego HIFONICS M-8DSP za 1000zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanito Posted yesterday at 01:28 PM Share Posted yesterday at 01:28 PM Posiadam Avawe 4.1 v2 z pilotem sterowania oraz modułem Bluetooth. 4x50 i ma 300rms w2 ohm na suba. Za 1600 zł sprzedam mam ori karton itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor737 Posted yesterday at 01:55 PM Share Posted yesterday at 01:55 PM Mosconi D2 80.6 DSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now