Malcolm_x Posted February 3 Share Posted February 3 hej natknalem sie na te glosniki, czyli JVC wood cone. sa rowniez wersje typowo pod car audio CS-WD85.. ciekawia mnie opisy o mega cieplym naturalnym brzmienu (typowo dla mnie) ale ogolnie malo na internetach, wiem ze jest grupa wyznawcow tych glosnikow. poza tym kompletnie nie wiem gdzie szukac sklepu z nimi.. ktos widzial? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPERO Posted February 3 Share Posted February 3 Witam. Będziesz chciał, mam w idealnym stanie (dobrze że mi przypomniałeś)😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamusa Posted February 3 Share Posted February 3 14 minut temu, Malcolm_x napisał: hej natknalem sie na te glosniki, czyli JVC wood cone. sa rowniez wersje typowo pod car audio CS-WD85.. ciekawia mnie opisy o mega cieplym naturalnym brzmienu (typowo dla mnie) ale ogolnie malo na internetach, wiem ze jest grupa wyznawcow tych glosnikow. poza tym kompletnie nie wiem gdzie szukac sklepu z nimi.. ktos widzial? Z moich obserwacji wynika że największą "grupą" fanów były osoby które dziwnym przypadkiem miały dużo kompletów do odsprzedania 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted February 3 Share Posted February 3 Wiem kto ma do sprzedania cały 2way w pudełku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts