Republikanin1 Posted January 5 Share Posted January 5 Witam, Czy znacie kogoś, macie kogoś do polecenia odnośnie Car audio w Częstochowie lub okolicy? W moim mieście jest tylko jedno miejsce zajmujące się Car Audio, ale wizytę oceniam na bardzo średnią. Potrzebuje wymienić głośniki przednie + dobrac do nich ewentualnie wzmacniacz pod starsze auto i może wygłuszyć drzwi. Radio to Alpine 7618R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted January 5 Share Posted January 5 Do Piekar Śląskich (chyba ) masz moment więc polecam https://www.strefacaraudio.pl/profile/13311-mw91/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted January 5 Share Posted January 5 44 minuty temu, Republikanin1 napisał: i może wygłuszyć drzwi. To akurat nie może być może a musi być koniecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Republikanin1 Posted January 5 Author Share Posted January 5 Dziękuje. Też mi się tak wydawało, że to raczej konieczność. Ale Panowie, gdzie wstawiłem samochod na wymianę głośników z tyłu wspominali, że różnie z tym bywa i ogólnie im się średnio chciało. Czy macie może kontakt do tego użytkownika? Bo widzę, że ostatni raz na forum był zalogowany w 2023. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted January 5 Share Posted January 5 9 minut temu, Republikanin1 napisał: Czy macie może kontakt do tego użytkownika? Bo widzę, że ostatni raz na forum był zalogowany w 2023. https://www.facebook.com/SoundArtCA/?locale=pl_PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Republikanin1 Posted January 6 Author Share Posted January 6 Dziękuje, jutro będe dzwonił i rozmawiał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted January 6 Share Posted January 6 Akurat głośniki z tylu tutaj nie robią roboty więc mieli odpowiednie podejście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Republikanin1 Posted January 6 Author Share Posted January 6 Zgadzam się, że nie robią roboty, ale Panowie od razu zaproponowali najtańsze głośniki, nie uwzgledniali jakie mam preferencje, nie było żadnych pytań o budżet, brak fachowego podejścia. Szkoda, szczególnie że mam ciekawe radio, pod które można zestawić naprawdę fajny sprzęt audio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts