hantalowsky Posted October 23, 2024 Share Posted October 23, 2024 Witam Od tygodnia poszukuję radia do Forda S Max z 2008 roku. Po zagłębieniu się w temat kompatybilności, odpowiedniej wielkości i dodatkowych funkcji, które "możliwe" że moje auto może nie mieć poddałem się i szukam pomocy wszędzie. Wiem tylko tyle że potrzebuję radia 2 DIN. Z funkcji na których mi zależy to oczywiście CarPlay, funkcja map Google i Bluetooth. Szukałem kilku zestawów, ale nie podają kompatybilności w tym samochodzie, a trochę boję się kupić coś co ma "FORD S MAX" w nazwie w obawie przed tak zwaną chińszczyzną. Zainteresował mnie ten zestaw radiowy, ale oczywiście nic o Fordzie z tego roku, którego mam: https://www.ceneo.pl/102961121 Pisałem ze znajomym i podał mi te oferty, gdzie mam pewność, że jest to do mojego modelu auta: Radio 1 Radio 2 Rozglądam się za radiem w przedziale do 1200 złotych. Jeśli można mnie na ten temat podszkolić, lub podesłać jakiś rozsądny produkt to proszę o pomoc. Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted October 24, 2024 Share Posted October 24, 2024 Wszystko to jest Chińszczyzna. Jak nie jesteś napalony na Androida a chcesz radio byle obsługiwało CarPlay to lepiej poszukać czegoś markowego, Kenwood, Pioneer, Alpine, Sony… może nie będzie tak tanio jak te „dedykowane” ale za to masz gwarancję i w miarę niezawodny sprzęt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantalowsky Posted October 24, 2024 Author Share Posted October 24, 2024 Czyli rozumiem że nie muszę się martwić o to czy coś jest dedykowane czy nie? Przeglądałem radia typu Pioneer ale cały czas wraca temat tego czy coś jest dedykowane albo kompatybilne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted October 24, 2024 Share Posted October 24, 2024 Jedyne co trzeba zrobić to rozejrzeć się za ramką i adapterem canbus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts