AmperRenault Posted October 23 Share Posted October 23 Witam Poszukuję radia 2din. Wymagania - dźwięk pokroju 9855 / 9835 - czytanie FLAC - aktywna zwrotnica oraz czasówki dla systemu 2way palu sub - USB z tyłu oraz wejście AUX - USB z przodu - wejście na kamerę cofania - możliwość sterowania z kierownicy ( będzie to jeździć w nissanie primastar) - bluetooth min 4.0 ale fajnie jakby miało wsparcie dla LDAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted October 23 Share Posted October 23 To nie jest koncert życzeń. Niektóre punkty się wzajemnie wykluczają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmperRenault Posted October 23 Author Share Posted October 23 Dwa ostatnie mogę pominąć . Reszta sztywna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta189 Posted October 23 Share Posted October 23 - USB z przodu żadne radio topowe marki alpine/kenwood/pioneer nie ma usb z przodu 🤷 tylko 2x z tyłu. Trochę modeli mam napisalem priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted October 23 Share Posted October 23 Wzajemnie wyklucza się 3 godziny temu, AmperRenault napisał: Poszukuję radia 2din. 3 godziny temu, AmperRenault napisał: dźwięk pokroju 9855 / 9835 - czytanie FLAC Jedyne 2-din co gra podobnie do 9855 to CDE-W296 BT. Nie czyta flaca. 1-din chyba CDE-196 i 193 czytają. USB z tyłu ma Pionek 80PRS, ale nie ma z przodu i nie gra jak 9855. 2-din i 3 godziny temu, AmperRenault napisał: - czytanie FLAC - aktywna zwrotnica oraz czasówki dla systemu 2way palu sub - USB z przodu - możliwość sterowania z kierownicy ( będzie to jeździć w nissanie primastar) - bluetooth Ma np. pionek FH-S720BT Punkt 3 godziny temu, AmperRenault napisał: - wejście na kamerę cofania Wyklucza 3 godziny temu, AmperRenault napisał: - dźwięk pokroju 9855 / 9835 A jak już się znajdzie stacja multi od Alpine to będą to starsze modele które nie będą czytać FLACów Właśnie, szukasz wśród stacji czyli jeszcze trudniej. Moja rada, kupić procka np. H700, do tego stacje od Kenwooda co czyta Flaci, wysłać radio na wyciągnięcie wyjścia optycznego i podpiąć wszytko razem. Sorry ale trochę już się obracam na tym forum i takiego radia niema, chyba że jest jakiś model Alpine na japoński rynek, w którego nawet nie da się wgrać angielskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmperRenault Posted October 23 Author Share Posted October 23 Mam w Alpine w530 z h700 i po otyku streamer do proca . Ale do busa nie chce proca . Mam też w domu daca z bt z kodekiem LDAC i wyjscam Jack 3.5 . I w sumie on głównie będzie odpowiedzialny za dostarczenie dźwięku do radia . Ale chcę mam też sporo płyt albumów w FLAC i je chce zgrać na pendrive i posłuchać . Wszytko chce ciąć aktytywnie oraz fajnie czasy ustawić , bo mam parę ciekawych pieców np amaudison vr209 , hifonics cupid , coś też od zeda . Ma grac poprawnie . Nie upieiram się na Alpine bo mam też Kenia kdc x7200 i on mi też pasuje ale nie ma wejścia na kamerę cofania itd a nie chce dawać dodatkowych monitorów itd . Bo najchętniej bym został przy x7200 ale brakuje mi tego że to nie 2din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesiuswdn Posted October 23 Share Posted October 23 Kenwood dmx8021 Prawie wszystko oprócz usb z przodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1975 Posted October 23 Share Posted October 23 Pioneer z5100? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmperRenault Posted October 23 Author Share Posted October 23 Kurde odnośnie radia 2din jestem zielony trochę , dlatego pytam tu . Bo od zawsze ( na innym koncie ) otrzymywałem celne rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1975 Posted October 23 Share Posted October 23 Poszukaj sobie Pioneer fh-s może nie ma wszystko co potrzebujesz ale byłbyś zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted October 23 Share Posted October 23 3 godziny temu, talib1975 napisał: Poszukaj sobie Pioneer fh-s może nie ma wszystko co potrzebujesz ale byłbyś zadowolony Mam FH-S720 spoko radio, gra dużo lepiej niż budżetowa stacja Kenwooda. Czasy działają, zwrotki nie potrzebuję ale ma. Tylko trochę głupio wchodzi się w przegląd folderów na penie, trzeba przytrzymać strzałkę. Nie wiem jak grają stacje pionka serii Z, jak tak jak FH-S to polecam, jeśli grają jak 80PRS to nie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts