Foru1337 Posted September 30 Share Posted September 30 Witam wymieniłem ostatnio radio i głośniki z przodu oraz z tyłu, teraz przydało by się je jakoś w miarę ustawić wiem, że efekt nie będzie wow ponieważ nie są to jakieś najlepsze głośniki ani radio ani drzwi nie są wygłuszone. Kompletnie nie znam się na tych ustawieniach dlatego proszę o pomoc. Radio: Pioneer MVH-S120UB Głośniki przód: Alpine SXE-1350S (13cm) Głośniki tył Alpine SXE-1725S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted September 30 Share Posted September 30 Wymiana głośników bez wytłumienia drzwi to bardzo kiepski pomysł bo po ich przygotownaiu byś miał najlepszy efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foru1337 Posted September 30 Author Share Posted September 30 Wiem dlatego napisałem, że nie oczekuję wow tylko pomocy przy ustawieniu w miare radia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemas1988 Posted October 1 Share Posted October 1 19 godzin temu, Foru1337 napisał: Wiem dlatego napisałem, że nie oczekuję wow tylko pomocy przy ustawieniu w miare radia Ale co ty chcesz w tym radiu ustawiać? Jedyne co warto włączyć to hpf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foru1337 Posted Wednesday at 08:40 PM Author Share Posted Wednesday at 08:40 PM No jest sporo tam ustawień które mogą poprawić dźwięk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemas1988 Posted Wednesday at 09:20 PM Share Posted Wednesday at 09:20 PM 33 minuty temu, Foru1337 napisał: No jest sporo tam ustawień które mogą poprawić dźwięk Mogą poprawić albo pogorszyć. Więcej poprawi dobre przygotowanie drzwi niż zabawa ustawieniami w tym radiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts