Marcelfk2503 Posted September 28 Share Posted September 28 (edited) Witam. Chciałbym zakupić zestaw wzmacniacz kondensator i tubę ale nie bardzo wiem jak to wszystko dopasować do siebie żeby dobrze grało. Ktoś pomoże 😂 w kwocie do 7tysiecy złoty. Edited September 28 by Marcelfk2503 Brak informacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted September 29 Share Posted September 29 Marcelfk2503, zdecydowanie zbyt mała ilość informacji z Twojej strony... jakie auto ? jak wygląda reszta systemu audio ? i przede wszystkim jakiej muzyki słuchasz i jakie masz preferencje odnośnie dźwięku skrzyni basowej ? (tubę odpuść na wstępie 😁) Kwestia kondensatora również do przemyślenia bo nikt nie wie o jakich mocach rozmawiamy a często wystarczą odpowiednie przewody żeby należycie grało bez spadków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcelfk2503 Posted October 1 Author Share Posted October 1 Bmw 218i 2017. Wszystkiego słucham od disko polo po hardbass 😂 wiadomo co w ucho wpadnie. Radio też może być do zmiany w tych 7.5tys zł chciałbym się zmieścić z wszystkim bo nie chcę żeby moja mnie wyrzuciła z domu 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted Thursday at 09:39 PM Share Posted Thursday at 09:39 PM Dalej zero informacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts