szyby Posted September 18 Share Posted September 18 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Jestem tu nowy i pozdrawiam wszystkich.Dostałem dwa głośniki jak w tytule i chciałbym się coś o nich dowiedzieć.Co one są warte . Mi raczej się do niczego nie przydadzą i chciałbym ich sprzedać ale nie mogę znaleźć nic w necie a te ceny co wyskakują są bardzo duże.Może ktoś mógłby ich wycenić zgodnie z prawdą. Z góry wielkie dzięki za wszelkie info i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted September 18 Share Posted September 18 To są bardzo dobre głośniki , tylko do rodzaju zabudowy sprzed dwóch dekad . Dzisiaj nikt juz tak nie buduje zestawów Car Audio . Głośniki przeznaczone na tylną półkę/ podszybie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted September 18 Share Posted September 18 Gdzieś mi się przewinęły za 550zł (chyba ebay). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted September 18 Share Posted September 18 Dla szukających tzw."jajek " to na pewno nie lada gratka .Ale jak powyżej Nakamichi napisał u nas na SCA raczej próżno szukać takich systemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted September 18 Share Posted September 18 Głośniki akurat do samochodu z lat 90 pod warunkiem że ktoś nie chce utrzymać go w oryginale lub ma dziury w tylnej półce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted October 3 Share Posted October 3 Świetnie sprawdzały się w mini (tym prawdziwym/Jaś fasola) chociaż zostały wyparte na rzecz ts-2100? Albo 2150? Jezu to było ponad ćwierć wieku temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts