bmorth Posted August 14, 2024 Share Posted August 14, 2024 Siemka. Jakie tweetery używane/nowe do wooferów Morel Tempo Ultra mk2? Kwota 700/800zł Muzyka jakiej słucham to typowo klubowe/eventowe klimaty. Od Deep House po Hardstyle Nie lubię tweeterów kłujących po uszach,sypiących piachem. Potrzebuję coś co niżej zejdzie i uzupełni trochę średnie tony + w miarę możliwości jak najlepsza scena .Niestety 3way póki co nie wchodzi w grę 😉 Setup jaki posiadam to: Rockford Fosgate T600-4 ( zasila przód aktywnie podłączony pod Helix DSP3 ) + JL 10w3v3 Ktoś coś odnośnie takich propozycji? GZ GZUT 28SQ(X) AS HS25 Dust U-Dimension Pro X T2 P.S Jestem jeszcze początkujący w C.A także proszę o rady lub wyprowadzenie mnie z błędu jeśli coś źle napisalem ,zrozumiałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted August 15, 2024 Share Posted August 15, 2024 To jaki będzie głośnik to sprawa drugorzędna jeżeli bierzemy pod uwagę duże kopułki. A przynajmniej jeśli nie mamy jakiś konkretnych wymagań co do tweetera. Źle zestrojony Morel też sypnie piachem 😉 Z podanej Trójcy spróbował bym GZ. Na forumowej giełdzie masz zestaw średniak i tweeter w cenie 850 PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmorth Posted August 16, 2024 Author Share Posted August 16, 2024 Dzięki za odpowiedź. Wczoraj zakupiłem tweetery GZ na testy ,zobaczymy co to z tego wyjdzie 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts