coobah Posted July 4, 2024 Share Posted July 4, 2024 Siemanko Bede aplikowal PB-1000 Pro do salonu. Najlepiej pasuje mi wyprobowac go w prawym rogu pomieszczenia (patrzac w strone ekranu/stereo). Opcja ma dodatkowa zalete, bo zaraz obok tego rogu, na bocznej scianie, stoi biurko z kompem. Przy odrobinie szczescia, sub zagra na raz w 2 systemach, bo zepne go rowniez z monitorkami na biurku, ale.... Ale w tym rogu znajduje sie taki jakby "slupek" (meblowy). Sklada sie ze stojacej na ziemi drewnianej szafki, potem jest 60cm przerwy i na d tym wisi metalowy regal z drewnianymi polkami - wsio 60x60 i teraz teoretycznie jestem w stanie podniesc/podwiesic ta szafke a pod to smiesci sie sub. Generalnie moznaby sobie to wyobrazic tak, ze w rogu bylby wiszacy po sam sufit slupek 60x60cm, a pod nim bylaby wolna przestrzen 60x60x60 (w samym rogu pomiesdzczenia/ otwarta w 3 strony) i w niej stalby sub... Wiem, ze najlepsza opcja jest "postaw i posluchaj", ale podniesienie owej szafki bedzie mnie kosztowalo sporo zachodu (wyspawanie stalowej podstawy) i jesli np. wiadomym wszem i w obec jest, ze takie rozwiazanie bedzie na bank kupą, to moze nie mam po co zaczynac tej nierownej walki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now