khazar Posted February 26 Share Posted February 26 Temat będę uzupełniał z czasem o zdjęcia, itp. Sprzedam najchętniej cały samóchód z kompletnym i dobrze brzmiącym audio - ale jeżeli nie znajdzie się kupiec, który będzie chciał go kupić w tej konfiguracji, to samochód sprzedam bez audio, a wtedy osobno na sprzedaż pójdzie sprzęt w świetnym stanie: Helix C-Four - 3000 zł za szt. (mam dwie sztuki) - pudełko, faktura zakupu, itp. (zdjęcia dołącze jak tylko je zrobię) Helix DSP Pro MK2 + HEC BT - 2000 zł - pudełka, zakupiony nowy w Audiomanufaktura (zdjęcia dołącze jak tylko je zrobię) FiiO M11 - 1500 zł, na sprzedaż od ręki - bardzo dobry stan https://www.olx.pl/d/oferta/fiio-m11-odtwarzacz-hi-res-dap-bardzo-dobry-stan-aptx-hd-ldac-CID99-IDYKQuf.html?bs=olx_pro_listing&isPreviewActive=0&sliderIndex=0 Alfa Romeo 159, SW, rocznik 2008, 1.9 JTD 120 KM, przebieg 315k km, czarna, czerwone skóry, jestem jej właścicielem od 8 lat Cena bez audio: 12 000 zł Cena z audio: 22 000 zł Lista sprzętu w samochodzie: 2 x Helix C-Four Helix DSP Pro MK2 Scan-Speak D3004/602010 Scan Speak 10F Micro Precision MP 5.16 MK2 Scan Speak 30W (w skrzyni zamkniętej wykonanej w Audiomanufaktura) Estetyczna zabudowa bagażnika (podwójne dno, ładnie poprowadzone przewody, itp.) Wygłuszenie: drzwi przednie, dach, podłoga bagażnika, klapa bagażnika Przewody głośnikowe: Melodika Gunmetal Przewódy prądowe: 50 mm OFC, rozdzielacz Audison Co robiłem samodzielnie w samochodzie? Rozciągnięcie kabli głośnikowych i głównego prądowego, wygłuszenie dachu, bagażnika i klapy Co robił Michał (Audiomanufaktura)? Przednie drzwi (poprawa wygłuszenia i instalacja wooferów na wykonanych przez niego dystansach), instalacja i ukierunkowanie głośników średniotonowych i wysokotonowych, bagażnik (zabudowa, okablowanie, montaż, uporządkowanie wszystkiego), strojenie wstępne i finalne sprzętu. Czyli w zasadzie wszystkie ważne aspekty są spod ręki Michała, ja tylko pociągnąłem kable do bagażnika. Zdjęcia instalacji: http://www.audiomanufaktura.pl/article/144/alfa-romeo-159 Więcej zdjęć dodam z czasem, jak je po prostu zrobię. Nie mam parcia na szybką sprzedaż, to raczej rozeznanie czy będzie w ogóle zainteresowanie - jeżeli ktoś się znajdzie zdecydowany to spoko, możemy dobić targu, a jak nie będzie zainteresowanych to ten samochód może sobie stać dalej w garażu (jeżdżę nim bardzo rzadko, na codzień mam po prostu inny samochód), nie muszę go sprzedawać, dodatkowe 10-20k w moim życiu nic nie zmieni 🙂 Kontakt: PW lub telefon jest podany w ogłoszeniu FiiO na OLX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khazar Posted March 13 Author Share Posted March 13 Obniżam cenę FiiO M11 do 1200 zł - więcej informacji o tym odtwarzaczu w ogłoszeniu, link powyżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khazar Posted March 14 Author Share Posted March 14 Lista sprzętu, którą wymieniłem powyżej jest do zakupu z całym samochodem, nie rozbieram instalacji na części poza ewentualną sprzedażą wzmacniaczy i DSP. Ale w pierwszej kolejności chcę sprzedać samochód z całością sprzętu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khazar Posted March 29 Author Share Posted March 29 FiiO M11 zmiana ceny na 1100 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts