kris1012 Posted November 16 Share Posted November 16 Cześć, zmieniłem auto i ponawiam pytanie. Szukam radio 1/2 din używane lub nowe. Autko to ford focus mk2 fl 2010 hatchback. W poprzednim aucie miałem: KENWOOD DPX-M3100BT z polecenia, lecz słaba była jakość dźwięku muzyki po bluetooth, rzadko z tej funkcji korzystam, ale było to odczuwalne. Moje wymagania: -wejście usb; -bluetooth; -zestaw głośnomówiący po bluetooth (mikrofon); -cd mile widziane, choć nie jest to konieczność; -jak najlepsza jakość dźwięku w stosunku cena, a jakość pod przyszłe głośniki; -wyświetlanie tytułów utworów; -najważniejsze: możliwość odtwarzania muzyki z pendrive, ale mając możliwość wyboru kawałków z folderów. Chce uniknąć wożenia kilku pendrivów z osobnym gatunkiem muzycznym. Jeśli chodzi o muzykę to przeróżna: od trance, dance, rock, a kończąc na rapie. Dodatkowo może ktoś poleci głośniki w kwocie do 500 zł: wymiar 165 mm. Warto wygłuszać drzwi, może ktoś posiada takie autko i się wypowie? Budżet: +/- 500 zł,. wiadomo im taniej tym więcej przeznaczę w przyszłości na lepsze głośniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted November 16 Share Posted November 16 Jeśli ma być to zadowalające to przede wszystkim rób to stopniowo. Jeśli chcesz zacząć o jednostki centralnej to tak zrób... a jak będzie przypływ gotówki to myśl o przygotowaniu drzwi, wygłuszeniu i solidnym montażu przetworników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 17 Share Posted November 17 Alpine CDE-W296BT było by w sam raz. Przyszłościowe jeśli chodzi o rozbudowę systemu, jakość dobra, jest w budżecie. BT, USB, CD, proc, wszystko jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris1012 Posted November 17 Author Share Posted November 17 12 godzin temu, Jankus napisał: Alpine CDE-W296BT było by w sam raz. Przyszłościowe jeśli chodzi o rozbudowę systemu, jakość dobra, jest w budżecie. BT, USB, CD, proc, wszystko jest. Problem jest taki, że nie na tego radia na rynku wtórnym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 20 Share Posted November 20 W dniu 17.11.2023 o 21:57, kris1012 napisał: Problem jest taki, że nie na tego radia na rynku wtórnym To trzeba szukać, rok temu to były 2 albo 3 sztuki. Kwestia czasu a się pojawią. Ja tak szukałem UTE92 albo CDE193 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris1012 Posted 12 hours ago Author Share Posted 12 hours ago W dniu 20.11.2023 o 08:08, Jankus napisał: To trzeba szukać, rok temu to były 2 albo 3 sztuki. Kwestia czasu a się pojawią. Ja tak szukałem UTE92 albo CDE193 Cześć, a co w przypadku dołożenia kasy, wpadło mi w oko takie: SONY XAV-AX1000, ewentualnie XAV-AX1500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts