stanec Posted June 14 Share Posted June 14 Witam Sprzedam przetworniki jak w tytule: Subwoofer Focal Utopia 10WM, mało używany i jeszcze na gwarancji głośnik subniskotonowy z najwyższej serii Focala czyli Utopia, z oryginalnym pudełkiem. Głośnik w pełni sprawny i w ładnym stanie. Ma lekkie przetarcia na górnym zawieszeniu, które nie wpływają na brzmienie, więc jest to tylko aspekt wizualny. Nowy głośnik kosztuje około 4500 zł, u mnie za 3100 zł. Woofery Focal Utopia 6WM, również mało używane i jeszcze na gwarancji głośniki z najwyższej serii Focala czyli Utopia, z oryginalnym pudełkiem. Głośniki w pełni sprawne i w bardzo ładnym stanie. Nowe woofery kosztują około 5500 zł, u mnie za 3500 zł. Ceny do lekkich negocjacji. Tylko odbiór osobisty w Warszawie lub mogę gdzieś podjechać. Dla chętnych mogę podesłać bardziej szczegółowe zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanec Posted August 2 Author Share Posted August 2 Up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanec Posted September 5 Author Share Posted September 5 Up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanec Posted September 19 Author Share Posted September 19 Nowe ceny: Sub 2900 zł Woofery 3200 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts