Guluwroc Posted March 7 Share Posted March 7 Witajcie , buduje zestaw 3 drożny na przód i szukam tweetery plus średniotonowe coś z wyższej półki jak : scanspeak, microprecison, brax,audiocircle itd, może ktoś ma coś ciekawego na zbyciu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbdrag Posted March 7 Share Posted March 7 Phd audio seria studio line najwyższa linia tweeter 1c midrange studio 3.0 nowe nigdy nie używane https://www.phd.it/Studio-Line-1.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeron Posted March 10 Share Posted March 10 Średniaczki ETON? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciu81 Posted March 11 Share Posted March 11 Mam Audio System hs30 phase + ex100 phase z kompletem alu pierścieni i maski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
znachor32 Posted March 11 Share Posted March 11 morel picolo mało używane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbdrag Posted March 13 Share Posted March 13 phd studio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPERO Posted March 13 Share Posted March 13 Helix RS802 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truck Posted April 20 Share Posted April 20 Gladen Aerospace 165.3 : WF 165 Mid 80 TW oryginalnie idzie mała 20 mm kopułka ja dokupiłem osobno 28 mm aby dźwięk był jeszcze lepszej jakości. https://mosconi-america.com/portfolio/aerospace-165-3-active/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikuisesti Posted April 20 Share Posted April 20 Mam tweetery Scan Speak D3004/602010 razem z kinkietami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastyh Posted April 21 Share Posted April 21 11 godzin temu, truck napisał: Gladen Aerospace 165.3 : WF 165 Mid 80 TW oryginalnie idzie mała 20 mm kopułka ja dokupiłem osobno 28 mm aby dźwięk był jeszcze lepszej jakości. https://mosconi-america.com/portfolio/aerospace-165-3-active/ A to dziwne bo akurat tweeter z tego zestawu to najmocniejszy punkt i na zagranicznych forach piszą że 20 mm zdecydowanie lepiej gra. Posiadam ten tweeter i jest powiedzmy o półkę wyżej niż scany. Do domowego hiquphon ow1 niestety troszkę mu brakuje. Ten gladen to spokojny tweeter a ma dużo "powietrza" @Woolly24mi go polecił. u mnie gra z mp 5.16 MK2 i brax ml3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciu81 Posted April 21 Share Posted April 21 Cały 3 way Audio System hx phase aktywnie z maskami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LunaticAllegro Posted April 21 Share Posted April 21 5 godzin temu, lastyh napisał: A to dziwne bo akurat tweeter z tego zestawu to najmocniejszy punkt i na zagranicznych forach piszą że 20 mm zdecydowanie lepiej gra. Posiadam ten tweeter i jest powiedzmy o półkę wyżej niż scany. Do domowego hiquphon ow1 niestety troszkę mu brakuje. Ten gladen to spokojny tweeter a ma dużo "powietrza" @Woolly24mi go polecił. u mnie gra z mp 5.16 MK2 i brax ml3 nie odzywałem się ale też jestem tego samego zdania.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truck Posted April 21 Share Posted April 21 4 godziny temu, LunaticAllegro napisał: nie odzywałem się ale też jestem tego samego zdania.. 10 godzin temu, lastyh napisał: A to dziwne bo akurat tweeter z tego zestawu to najmocniejszy punkt i na zagranicznych forach piszą że 20 mm zdecydowanie lepiej gra. Posiadam ten tweeter i jest powiedzmy o półkę wyżej niż scany. Do domowego hiquphon ow1 niestety troszkę mu brakuje. Ten gladen to spokojny tweeter a ma dużo "powietrza" @Woolly24mi go polecił. u mnie gra z mp 5.16 MK2 i brax ml3 Po pierwsze panowie, powinniście przeprosić właściciela tematu bo on tu chce kupić coś a nie omawiać poszczególne klocki. Załóżcie sobie temat Gladen Aerospace opinie i nawijajcie makaron do upadłego. Bo brzmicie autorytatywnie a to przekaz na zasadzie "Tata a Marcin powiedział, że Wolly powiedział ..." Rozumiem , że mieliście okazję posłuchać i ocenić pełen zestaw Aerospace a nie jakieś mieszańce typu WF MP , mid ML a Tw z jeszcze innej skrzynki ? I ocenić jak w pełnym fabrycznym zestawie zachowuje się 20 mm pizdrygałek a pełnoprawny TW 28 mm tego samego producenta ? Puścicie sobie np Saksofon, Gitarę, Trąbkę , klarnet na 20 mm kastracie i Puścicie to na 28 mm kopułce (33% większa kopułka) i wtedy można konstruktywnie podyskutować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariozet Posted April 21 Share Posted April 21 Mam Arc audio RS 1 i RS 3. A także woofery RS 6. Nowe nieużywane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LunaticAllegro Posted April 22 Share Posted April 22 12 godzin temu, truck napisał: Puścicie sobie np Saksofon, Gitarę, Trąbkę , klarnet na 20 mm kastracie i Puścicie to na 28 mm kopułce (33% większa kopułka) i wtedy można konstruktywnie podyskutować. I 20mm 33% lżejsza... A co chcesz puszczać na samych tweeterach?? wiadomo że pasmo cięcia będzie różne- a pość sobie to samo pasmo na jednym i drugim i porownaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts