Jump to content

Wzmacniacz(e) do 3way.

Jedrula76
 Share

Recommended Posts

Witam. 

Poszukuję wzmacniacz 6 kanałowy( coś jak Helix M six, PG SX2 lub GX 1200.6, AS X80. 6) . Ewentualnie dwa wzmaki 4+2 jak DLS CCI też mogę rozważyć. Oczekiwania : dwa kanały minimum po 100rms pozostałe mogą mieć mniej. Względnie małe wymiary ale to już zależy od tego jak są umiejscowione złącza.  Profil brzmienia mam jeszcze nie zbyt sprecyzowany ale szukam jasnej detalicznej góry - granie jak Mosconi Gladen One z tweeterem z pod koca odpada. Słucham dużo rocka, hard&heavy, metal queen, trochę new country ale też wokali jak Janet Devlin czy Beth Crowley i tu liczę na waszą wiedzę i pomoc w doborze wzmacniacza. Głośnik na ten moment to dedykowany Focal. 

Budżet 🤔... to zależy jak atrakcyjna będzie oferta. 

Pozdrawiam. 

@michas75 Dzięki. Propozycja zacna. GZUA oglądałem na stronkach sklepowych ale... cena nowego jak dla kogoś kto jeszcze nie do końca ma sprecyzowane preferencje brzmieniowe nie zbyt zachęca a na trafienie używki w "promocji"😉 szanse raczej nie zbyt wielkie.

@Piciu81Pw. 

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...