mamusa Posted January 12 Report Share Posted January 12 (edited) Czołem. Na sprzedaż posiadam dwie pary wooferów. 1. Hertz z serii MLK, ze starej serii o oznaczeniu ML165. Stan bdb+ , drobne ślady użytkowania. Potrafią zagrać zarówno w 2 jak i 3 drożnym systemie, do szczęścia potrzebują jednak dostać trochę prądu. Cena : 500zł 2. Woofer z zestawu xCelsus XU 6.2i (wersja z aluminiową membraną, nie papier jak w modelu Ci). Mimo że sprzedawany fabrycznie w zestawie dwudrożnym, wybrany został przeze mnie ten model ponieważ najlepiej sprawdza się w 3 way, potrafi bardzo zaskoczyć ilością i jakością kickbasu. Nie jest przy tym szczególnie wymagający mocowo. Głośniki fabrycznie nowe, nigdy nie podłączane -miały być dwie sztuki na stronę ale montażowo mnie to przerosło, więc jedna para leży w pudełku 😉 Cena : 500zł Do cen doliczamy KW. Edited January 12 by mamusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamusa Posted January 23 Author Report Share Posted January 23 (edited) Up Edited January 23 by mamusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts