zziajany Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Jak w temacie panowie i panewki czy głośniki owej firmy montowane w grupie VAG oraz Volvo nadają się pod inny setup? W sęsie wydrzeć z Volvo i wsadzić do innego auta np.twetery albo kicka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Chyba nikt nie testował. Sam nad tym myślałem szukając wooferów do busa. Już gdzieś pisałem że przydałby się temat w stylu "Głośniki z fabrycznych systemów nadające się do SQ". Mogło by być przydatne, w szczególności do budżetowych systemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Gdzieś po forum chodziły słuchy że da się zaadaptować te głośniki do innego samochodu. Nie wiem czy przypadkiem pan z Odensee o tym nie pisał. Trzeba by poszperać jakie były zestawy montowane i jakie mają wymiary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts