Basieczek Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 Witam, jestem tutaj nowa chciała bym zaczerpnąć porady mam peugeota 206 xr competition ( tak wiem staruszek) 2002 r chciała bym wymienić w nim głośniki ale kompletnie się ma tym nie znam czy mógł by mi ktoś jakieś polecić ? Może jakieś radio do tego nowe w tym momencie mam radio Vordon było one jak już kupiłam samochochod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 Wybór głośników to jedno.... a jak będą zamontowane to drugie Jaki masz budżet ? Kto będzie to montował ? Bo jeśli masz w planie zlecić montaż firmie zajmującej się CarAudio to tanio na pewno nie będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeczny_52 Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 Poczytaj Barbaro o swoim 206: https://www.google.com/search?q=site%3Astrefacaraudio.pl+peugeot+206&client=ms-android-oppo-rvo3&ei=ncpzY_-yEZKNrwSSh6foBg&oq=site%3Astrefacaraudio.pl+peugeot+206&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEANKBAhBGAFQ0g1Yi3pg-YABaAFwAHgBgAGrAYgBwBKSAQQ3LjE1mAEAoAEBwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-serp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts