zziajany Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Zarys prac oraz zdjęcia właściciel chciał głośno u ma śnieg spadać sam w zimę🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 5, 2022 Author Share Posted October 5, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 5, 2022 Author Share Posted October 5, 2022 Słupki dostały 4xżywica i materiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 5, 2022 Author Share Posted October 5, 2022 Skrzynia w której była HANKA była robiona ale chyba jako domek dla kota wogóle jakoś wysoko strojona .Głośnik dostał nową budę strojoną na 33Hz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 To się klient zdziwi że już ma galerię Swojego auta na forum Czekam na kolejną odsłonę prac 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 5, 2022 Author Share Posted October 5, 2022 1 godzinę temu, Szczurek1986 napisał: To się klient zdziwi że już ma galerię Swojego auta na forum Czekam na kolejną odsłonę prac 👍 Nie zdziwi się bo on po polsku nie rozumie🤣🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikuisesti Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Dlaczego akurat padł wybór na aluminiowy kabel od zasilania? Patrząc na ebayu, za całe 5 funtów więcej można było kupić spawarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 6, 2022 Author Share Posted October 6, 2022 7 godzin temu, ikuisesti napisał: Dlaczego akurat padł wybór na aluminiowy kabel od zasilania? Patrząc na ebayu, za całe 5 funtów więcej można było kupić spawarkę. Aluminiowe okucia a kabel miedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeczny_52 Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Niezręcznie jest mi zadać to pytanie: - to dlaczego na focie obu kabelków jest nadruk CCA? Zła fota czy nie koniecznioe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonio Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 6 godzin temu, grzeczny_52 napisał: Niezręcznie jest mi zadać to pytanie: - to dlaczego na focie obu kabelków jest nadruk CCA? Zła fota czy nie koniecznioe? I jeszcze ta cena do tego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosiu Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 Mam też K11 i sam robiłem. Drzwi wyszły całkiem wybornie. Pod SQ650C bas z nich płynie wyśmienity. W okolicach 100Hz lubi się odezwać brzęczący mechanizm od szyb, ale na to nic już nie poradzę, a też nie zdarza się to jakoś bardzo często. Niestety w tym aucie środek pasma brzmi tragicznie. Metalu i rocka, a zwłaszcza brudnego wokalu i gitar nie da się słuchać. Im więcej harmonicznych, tym gorzej. Był też pogłos przy klaśnięciu. To, a więc i górę pasma naprawiłem pianką egg crate na suficie, a dokładniej był to WaveFix 15 który rzekomo schodzi do 1200Hz. Środek dzwoni nadal. Mam więc mocne powody by przypuszczać, że w tym jakże małym aucie występuje okropny modal ringing. Myślę żeby za fotel kierowcy i pasażera (w nogi pasażerów z tyłu) oraz do bagażnika wrzucić dużo wełny skalnej, choć jeszcze się edukuję z akustyki, więc plan ten zmianie ulec może. Załączam drzwi. Ostrzegam że jestem z nich bardzo dumny, więc krytyki nie przyjmuję ... i na koniec pozostałą przy cięgnach dziurę zanitowałem blachą: Ostatecznie wyszło tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Mosiu to lochę na dole drzwi zostawiłeś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts