daeve95 Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Witam. Zacznę od tego co już w aucie jest. Radio jvc kd avx22 Wzmacniacz esx sxe 150.4 4x100rms 4Ohm i 4x150rms 2Ohm Glosniki przód: dwudrozne musway mq6.2c 125wrms Tył:seria pod radio Otóż w moim budżecie chciałem wzmacniacz który zasili glosniki przód i ewentualnie później suba No i doradzono mi ten wzmacniacz. (Pan że sklepu internetowego) Jako że trochę naczytałem się i szukałem jakiegoś subwoofera to moje pytanie brzmi czy cokolwiek zagra pod tym wzmacniaczem. Ogółem po strojeniu na ucho jakoś to gra ale brakuje bassu. Myślałem nad jakimś subwooferem w skrzyni br. Moje auto to bmw e38 i posiadam tunel na narty. Wymiary po odłożeniu podłokietnika to 30cmx23~ mój zamysł jest taki żeby subwoofera grał z bagażnika i był skierowany do wewnątrz auta. Czy znajdzie się coś pod te 200rms 4Ohm w mostku bądź 300 w 2Ohm? Słucham głównie rapu.(raczej wolny soczysty bass jeśli tak to można ująć) I drugie pytanie czy te radio bodajże z okolic 2008 roku nie lepiej wymienić na coś nowszego ? W granicach 400zl? Na subwoofer jestem skłonny poświęcić tak do 600zl jeśli cena/jakość ma znaczenie to nawet 800-900. Dziękuję pozdrawiam. w załączniku fotki ze schowku nart. Edit. Myślałem nad jakimś subwooferem o wielkości 25cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daeve95 Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 Mógłbym prosić o przeniesienie na dział dla początkujących? Z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawiartto Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Posiadałem ten wzmacniacz i radził sobie bez problemu z JBL 300w rms w 4 ohm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio8888 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 @daeve95 zajrzyj do mojego tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dafka9 Posted January 23 Share Posted January 23 Wygląda to bardzo ciekawie Gratuluję :) ______________________________ https://yesdent.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts