Kyubi Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Witam.Czy jest tu ktoś na forum kto naprawia głośniki? Ew. Czy polecacie jakąś firmę?Mam głośnik z zablokowana membraną. Podejrzewam odklejenie magnesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Paweł S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 UTD Car AudioTylko terminy są konkretne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurand87sca Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 No ale UDT robi każdą usterkę.. A na dobre trzeba poczekać.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek860824 Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 https://acoustic-24.pl/ Korzystałem z usług i mogę polecić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malutki Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Paweł S. Mi też Paweł robił i zadowolony jestem z efektu Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartman Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Naprawa głośników domowych w wawie? Padnięte tweetery, chyba ferrofluid wyciekł.Miał ktos do czynienia z tą firmą? Naprawa głośników | Serwis ElektroSzpital Warszawa Mokotów, Wilanów, Ursynów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurol Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 A ja poszukuję jakiegoś dobrego fachowca z okolic Krakowa. Może znacie? ______________________https://sklep.magiakamieni.pl/EMG ELEKTROAKUSTYKAAdama Asnyka 15, WieliczkaEMG ELEKTROAKUSTYKAAdama Asnyka 15, Wieliczka EMG ELEKTROAKUSTYKAAdama Asnyka 15, Wieliczka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khazar Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Nie chcę zakładać nowego tematu, może ktoś ma godny polecenia serwis gdzie naprawią mi amplituner kina domowego? Mam chyba już 10 letniego Denona i popsuło się w nim gniazdo słuchawkowe. Amplituner wykrywa jakby był w nim wtyk i przełącza dźwięk na te gniazdo słuchawkowe, a oczywiście nic w nim nie ma. Sprzęt już wiekowy, ale nienajgorzej sobie radzi, a teraz żeby kupić coś nowego co fajnie gra, trzeba wydać majątek, więc dobrze by było jednak naprawić :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Pierwszy lepszy Heniek od naprawy telewizorów sobie poradzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciu81 Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Nie chcę zakładać nowego tematu, może ktoś ma godny polecenia serwis gdzie naprawią mi amplituner kina domowego? Mam chyba już 10 letniego Denona i popsuło się w nim gniazdo słuchawkowe. Amplituner wykrywa jakby był w nim wtyk i przełącza dźwięk na te gniazdo słuchawkowe, a oczywiście nic w nim nie ma. Sprzęt już wiekowy, ale nienajgorzej sobie radzi, a teraz żeby kupić coś nowego co fajnie gra, trzeba wydać majątek, więc dobrze by było jednak naprawić :-)Ja robiłem Denona PMA-1560 u p.Jozefa i polecam. Rozebrał całego do ostatniej śrubki o wsio ogarnął a przy okazji w normalnych pieniądzach. Tak jak mówię. Polecam! Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts