zziajany Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Kiedy słychać wyrzynarki frezarki i czuć zapach żywicy to coś się dzieje Wysłane z mojego ASUS_I005DA przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Kiedy słychać wyrzynarki frezarki i czuć zapach żywicy to coś się dzieje Wysłane z mojego ASUS_I005DA przy użyciu Tapatalka W takim wypadku drzwi się fajnie, przyjemnie zamykają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszb2021 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Otwor na głośnik w drzwiach też będzie przerobiony na dwa głośniki , czy będzie to grać zawieszone na tapicerce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Otwor na głośnik w drzwiach też będzie przerobiony na dwa głośniki , czy będzie to grać zawieszone na tapicerce ?Będzie zrobione z jednego Ori otworu taka kieszeń aż do drugiego głośnika i zalane żywica dla uszczelnienia żeby ona grały w drzwi Wysłane z mojego ASUS_I005DA przy użyciu TapatalkaDzisiaj padało z racji tego że nie mam gdzie więc muszę pod chmurką Wysłane z mojego ASUS_I005DA przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszb2021 Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Odważny ruch , widać że wiesz co robisz ;) powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Lubię takie mody Trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciu81 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Czyli pierścienie zamocowane na tapicerce i zrobiony lej z 2 w 1 otwór w drzwiach? Dobrze rozumiem? Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted June 23, 2022 Author Share Posted June 23, 2022 Czyli pierścienie zamocowane na tapicerce i zrobiony lej z 2 w 1 otwór w drzwiach? Dobrze rozumiem? Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu TapatalkaTak jak piszesz Wysłane z mojego ASUS_I005DA przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciu81 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Ee to ci powiem że słabo to będzie grało. Uwierz, sprawdzone nausznie. Zrób porządnie czyli do drzwi i tapicerkę wykończyć. Sam teraz też swoje poprawiam bo przy dwóch wooferach sprawa mocno się komplikuje. A do tego masz mocne suby i totalnie zjedzą te drzwi, to też jest sprawdzone. Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu TapatalkaA jeszcze chcesz je udusić bo dasz dwa woofery w jeden otwór. Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Piciu81, jak najbardziej ma rację Montaż na dystansie z MDF do blachy drzwi to najlepsze co może być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciu81 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Nie mówię tego absolutnie złośliwie czy żeby coś wytknąć, raczej żeby zaoszczędzić czasu, zapału i kasy bo naprawdę duuuzo lepiej zagrają zamontowane na drzwiach. Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 Nie mówię tego absolutnie złośliwie czy żeby coś wytknąć, raczej żeby zaoszczędzić czasu, zapału i kasy bo naprawdę duuuzo lepiej zagrają zamontowane na drzwiach. Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu TapatalkaA na poliwęglanie zamiast MDF może być? Wysłane z mojego ASUS_I005DA przy użyciu TapatalkaTaki mały szczegół [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Wysłane z mojego ASUS_I005DA przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted August 31, 2022 Author Share Posted August 31, 2022 Mówiliscie że będzie słabo ,dla mnie aż za dużo 😱 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 zziajany, szkoda że takie filmy nigdy nie oddają tego jak naprawdę autko gra i to jest ból bo specyfikacja i montaż wygląda nieźle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted September 4, 2022 Author Share Posted September 4, 2022 Hanka w domu robi robote V_20220903_162552_ES2.mp4 V_20220903_162552_ES2.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 Montaż średnich a dokładnie zrób to sam .Jak to ukierunkować na lusterko środkowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Na kierowcę W Twoim przypadku pewnie na lewe ucho będzie najkorzystniej ale w tym temacie to pewnie trzeba by przetestować. Jest w planach proc czy tylko Alpinka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted September 30, 2022 Author Share Posted September 30, 2022 7 godzin temu, szymin89 napisał: Na kierowcę W Twoim przypadku pewnie na lewe ucho będzie najkorzystniej ale w tym temacie to pewnie trzeba by przetestować. Jest w planach proc czy tylko Alpinka? W planach jakiś dsp jest ale to jak się trafi w dobrych pessos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 Coś się dzieje postęp jest na + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 22, 2022 Author Share Posted October 22, 2022 Słońce świeci to i szybko schnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 23, 2022 Author Share Posted October 23, 2022 Co muślicie nad takim vinylem na drzwi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Może to fajnie stroić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 30, 2022 Author Share Posted October 30, 2022 I znowu żywica i w końcu jakiś widok na przyszłośc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 To teraz czekanie aż wyschną szlifowanie i oklejanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 Pewien zakres prac został zakończony zostało obić drzwi i skręcić skrzynie a może blanta 😁😁😁😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts