asarto Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Witam, Przymierzam się do wymiany mojego wysłużonego Clariona, któremu padł wyświetlacz i zastanawiam się nad tymi trzema modelami: Posortowane od najtańszego (i subiektywnie) najbrzydszego ;) Kenwood dpx-m3100btJvc kw-x830btPioneer MVH-S620BT Nie pytam o jakość dźwięku, bo podejrzewam, że wszystkie spełniają moje wymogi, jednak nurtuje mnie jedna sprawa. W komentarzach do aplikacji SmartSync Pioneera wyczytałem, że możliwe jest odbieranie dźwięków z nawigacji, niezależnie od wybranego źródła. W skrócie - słuchając zwykłego radia, mogę jednocześnie słyszeć dźwięki ze smartfona. Czy ktoś mógłby potwierdzić, że faktycznie tak jest, ewentualnie wskazać, czy pozostałe modele też posiadają taką funkcjonalność? Możecie też podpowiedzieć, który z tych trzech wypada najlepiej w relacji cena / możliwość, lub wskazać jeszcze jakiś inny model (wykorzystanie radio, spotify, nawigacja). Budżetowo chciałbym się zmieścić w 500-600 zł Dzięki i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts