Mario 1010 Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 No i wzial namieszal U mnie też wstępny plan był do skrzyni closed. Lecz dzięki Grzeczny jest br. W skrzyni br co mnie zaskoczyło głośnik stał się w miarę uniwersalny do każdej muzyki, bassreflex nie wpłyną na szybkość głośnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 1010 Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 Niestety prace stanęły w miejscu, musiałem zmienić niestety plany z uwagi na ograniczony czas. Tak wiec będzie 2 way a nie 3way . Jak to się mówi małymi krokami ale do przodu. Udało się popracować nad zabudową bagażnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambro Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Mario1010, jak tam Twoje L3? Zacząłem ostatnio u siebie temat audio, chętnie przytulę tą zabudowę w boczek jeśli masz lub jakieś porady na temat materiałów jakie użyłeś do jej budowy. Pamiętasz może ile litrów uzyskałeś w tym clozecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 1010 Posted November 2, 2022 Author Share Posted November 2, 2022 W dniu 10.10.2022 o 10:32, Ambro napisał: Mario1010, jak tam Twoje L3? Zacząłem ostatnio u siebie temat audio, chętnie przytulę tą zabudowę w boczek jeśli masz lub jakieś porady na temat materiałów jakie użyłeś do jej budowy. Pamiętasz może ile litrów uzyskałeś w tym clozecie? Hej 😁😁😁 U mnie pomału, ale do przodu. Niestety ale nie mam już tej zabudowy. Chętnie pomogę jeżeli masz pytania👍👍👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts