Sławek S Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 Witam. W związku z przemeblowaniem w domu sprzedaję to co zalega po szafkach, ale rozważyć mogę propozycje cenowe jak i jakichś zamian. Woofery DLS DUR6S - woofery pochodzą z zestawu 3way DLS UR36S z serii "Ultimate References" ( woofery z oryginalnego zestawu, nie z podróbki ). Reszta zestawu aktualnie używana. Jeden woofer ma sklejony terminal na wsówkę z czym już zestaw kupiłem parę lat temu.Cena - 350zł Woofery AMA BL160 - woofery w oryginalnym kartonie ze wszystkimi, spinkami, śrubkami, papierami. Woofery kupiłem jako nowe i u mnie grały paręnaście/parędziesiąt godzin w domu w obudowach drewnianych po czym trafiły z powrotem do pudełka i parę lat już leżą. Głośniki nigdy nie były montowane w samochodzie.Cena -180zł Tweetery aluminiowe Harman-Kardon - tweetery były kupione do zestawu z AMA BL160 i grały tylko w warunkach domowych.Najlepiej sprzedał bym razem z wooferami AMACena - 50zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek S Posted November 23, 2019 Author Report Share Posted November 23, 2019 DLS-y - 325złAMA + Harman-Kardon - 215zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek S Posted December 22, 2019 Author Report Share Posted December 22, 2019 DLS-y nie aktualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek S Posted December 28, 2019 Author Report Share Posted December 28, 2019 "Wietrzenie magazynów" AMA BL160 - 170zł + wysyłka AMA z tweeterami H-K - 205zł + wysyłka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek S Posted January 18, 2020 Author Report Share Posted January 18, 2020 AMA BL160 - nie aktualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts