Jump to content

BMW E38 730d by Boguś

Bodzio8888
 Share

Recommended Posts

Wiem o czym mowa ,sam posiadam e39 touring ,posiadam hi-fi ,ale już zaczynam to rwać ,gra to strasznie ,prawdopodobnie wpadną 16 na przód ,suba mam do tego wzmak 5kanalow ,może jak będę miał dzisiaj trochę czasu to założę temat 😁

W dniu 15.10.2022 o 14:38, Glodek napisał:

Wiem o czym mowa ,sam posiadam e39 touring ,posiadam hi-fi ,ale już zaczynam to rwać ,gra to strasznie ,prawdopodobnie wpadną 16 na przód ,suba mam do tego wzmak 5kanalow ,może jak będę miał dzisiaj trochę czasu to założę temat 😁

Może to ci w czymś pomoże :)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02jEiwQeYnoYQcUrbo3jxmA18P88ZQkBRqDzqq7DDvPjoT9h1pqgAMou5ydSzxvXApl&id=170103179773176&sfnsn=mo

Właśnie posiadam Top HiFi i szczerze mówiąc jakoś to gra... ale problem jest w tym że przesiadłem się z e46 coupe gdzie zainwestowałem w radio 2 din plus piec czterokanałowy gdzie miałem podpięty zestaw RF dwudrożny i suba na mostku :) jeśli chodzi o f30 na ta chwilę jeżdżę i starcza ale już smykałka podpowiada że trzeba coś pogrzebać :P

Jak narazie jestem na etapie zlokalizowania przyczyny ,pisku  w głośnikach ,czym bardziej dodaje gazu ,pisk się nasila ,kable słownikowe są położone po obu stronach w progach ,reszta kabli jest w bagażniku ,wzmacniacz ,orginalny tuner bm54 

Masz może jakiś pomysł gdzie jest powód 

W dniu 17.10.2022 o 15:32, Glodek napisał:

Jak narazie jestem na etapie zlokalizowania przyczyny ,pisku  w głośnikach ,czym bardziej dodaje gazu ,pisk się nasila ,kable słownikowe są położone po obu stronach w progach ,reszta kabli jest w bagażniku ,wzmacniacz ,orginalny tuner bm54 

Masz może jakiś pomysł gdzie jest powód 

Spróbuj odłączyć alternator na uruchomionym silniku poprostu odkręc kabel od klemy co idzie od alternatora i zobaczysz czy ci dalej piszczy