Glodek Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Wiem o czym mowa ,sam posiadam e39 touring ,posiadam hi-fi ,ale już zaczynam to rwać ,gra to strasznie ,prawdopodobnie wpadną 16 na przód ,suba mam do tego wzmak 5kanalow ,może jak będę miał dzisiaj trochę czasu to założę temat 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio8888 Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 @Szczurek1986 A jak z audio w F30 seryjnie? Gra to jakoś? @Glodek Czy to hi-fi czy DSP fabryczne, to się nadaje od razu do wywalenia, chyba, że ktoś tylko wiadomości w radiu słucha albo słoń mu na ucho nadepnął 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 W dniu 15.10.2022 o 14:38, Glodek napisał: Wiem o czym mowa ,sam posiadam e39 touring ,posiadam hi-fi ,ale już zaczynam to rwać ,gra to strasznie ,prawdopodobnie wpadną 16 na przód ,suba mam do tego wzmak 5kanalow ,może jak będę miał dzisiaj trochę czasu to założę temat 😁 Może to ci w czymś pomoże https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02jEiwQeYnoYQcUrbo3jxmA18P88ZQkBRqDzqq7DDvPjoT9h1pqgAMou5ydSzxvXApl&id=170103179773176&sfnsn=mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Właśnie posiadam Top HiFi i szczerze mówiąc jakoś to gra... ale problem jest w tym że przesiadłem się z e46 coupe gdzie zainwestowałem w radio 2 din plus piec czterokanałowy gdzie miałem podpięty zestaw RF dwudrożny i suba na mostku jeśli chodzi o f30 na ta chwilę jeżdżę i starcza ale już smykałka podpowiada że trzeba coś pogrzebać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glodek Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Jak narazie jestem na etapie zlokalizowania przyczyny ,pisku w głośnikach ,czym bardziej dodaje gazu ,pisk się nasila ,kable słownikowe są położone po obu stronach w progach ,reszta kabli jest w bagażniku ,wzmacniacz ,orginalny tuner bm54 Masz może jakiś pomysł gdzie jest powód Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 W dniu 17.10.2022 o 15:32, Glodek napisał: Jak narazie jestem na etapie zlokalizowania przyczyny ,pisku w głośnikach ,czym bardziej dodaje gazu ,pisk się nasila ,kable słownikowe są położone po obu stronach w progach ,reszta kabli jest w bagażniku ,wzmacniacz ,orginalny tuner bm54 Masz może jakiś pomysł gdzie jest powód Spróbuj odłączyć alternator na uruchomionym silniku poprostu odkręc kabel od klemy co idzie od alternatora i zobaczysz czy ci dalej piszczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glodek Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Spróbuję ,ale żeby to miało wpływ ,na oficjalnym nagłośnieniu nic nie było ,a tu tylko podpiąłem zewnętrzny wzmacniacz i słychać pisk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts