Baros94 Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Czy myślałeś może nad większym subem pod siedzeniem, wkładanym od frontu? Mam JL 12 cali który mi zalega i myślę, czy czegoś do niego nie zbudować na prawie cały ten schowek w obudowie zamkniętej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted October 31, 2022 Author Share Posted October 31, 2022 10 godzin temu, Baros94 napisał: Czy myślałeś może nad większym subem pod siedzeniem, wkładanym od frontu? Mam JL 12 cali który mi zalega i myślę, czy czegoś do niego nie zbudować na prawie cały ten schowek w obudowie zamkniętej. Jakby było miejsce to bym z chęcią zamontował większy sub. Ale tam naprawdę nie ma za wiele. Skrzynka jak dobrze będzie miała góra 20 litrów, na 12 to trochę mało. Druga sprawa że kabina jest malutka, także 10" starcza. Druga sprawa, to to że kanapa jest obudowana plastikami, jedno szczęście że w nowszym modelu z tyłu nic nie ma. Można to wykorzystać dla dodatkowego litrażu. Wróciła mi Daytona 2 z serwisu, chyba ją wpakuję na woofery albo suba. Rozglądam się za jakimś małym wzmakiem pod tweetery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 7, 2022 Author Share Posted November 7, 2022 Dorwałem Dego SP, w sumie to wróciły na forum. Facet od którego kupiłem mial je z forum. Pozostało jeszcze kupić tweetery i jakiś mały wzmacniacz do nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 A może takie cuś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 @zziajanyNo nie wiem, czy taką dużą pakę zmieszczę pod kanapą. 10" w CL jest dobrym kompromisem między zejściem a rozmiarem skrzynki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 2 godziny temu, Jankus napisał: @zziajanyNo nie wiem, czy taką dużą pakę zmieszczę pod kanapą. 10" w CL jest dobrym kompromisem między zejściem a rozmiarem skrzynki. A ESX6.5 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeczny_52 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Mogę? Ten maluch ESX nie jest dobrym pomysłem. Wygląda bojowo, niemal samobójca, jednak nie zagra typowo jak sub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Był jeszcze fajny CERVIN VEGA 10 potrafił fajnie zagrać w małym pudełku ale to kwestia szukania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 A taki by nie weszedł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 13 minut temu, zziajany napisał: A taki by nie weszedł? @grzeczny_52 przelicz 😁😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 1 godzinę temu, grzeczny_52 napisał: Mogę? Ten maluch ESX nie jest dobrym pomysłem. Wygląda bojowo, niemal samobójca, jednak nie zagra typowo jak sub. Może w drzwi jakoś by się sprawdził. Ale w sumie dobry woofer potrafi zaskoczyć basem. 23 minuty temu, zziajany napisał: A taki by nie weszedł? Wszedłby, jakby był na giełdzie to bym przetestował. Ale suba już mam, Focal Access 10A1. Jak mi się nie spodoba to będę szukać innego. Puki co tweeterów szukam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Znalazłem z K2 power jakby cię interesowały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zziajany Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Jeszcze pewne twetery od Alpine ale cena 15 Władysławów IIJAGIEŁŁO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 Fajny tweeter, ale ponad budżet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 Kolejny wzmacniacz 🤦♂️ Kolejne USA. Na tweetery też już czekam, jeszcze kable, maty, inne akcesoria i można lecieć z tematem. Byle do wiosny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jareks Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Jeszcze kilka zabawek i z agregatem będziesz musiał jeździć Powodzenia i czekam na fotorelację z montażu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Jankus, Ty to kradniesz z tej hameryki ? 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 Do burgerów mam słabość 😆 Ale jakoś właśnie na amerykańce trafiam. No poza Audisonem ale tego też podłączę na testy. Będę sprawdzać chyba każdy wzmak na każdej sekcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 23, 2022 Author Share Posted November 23, 2022 Tweetery Replay Audio. Podobno brzmią podobnie do scanów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted Wednesday at 12:52 PM Author Share Posted Wednesday at 12:52 PM Trudno dostać RCA długości 2,5 metra w sklepach CA. A po moich doświadczeniach po lutowaniu czinczy... Wolę kupić budżetowce i mieć spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts