anrew_508 Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Mam do Was ogromną prośbę. Chciałbym zmienić głośniki z przodu na lepiej grający zestaw. Ma to zasilić seryjne radio, nie przewiduje żadnych wzmacniaczy. Nie jestem wymagającym odbiorcą, do tej pory jeździłem Oplem Omegą B FL w której seryjne nagłośnienie w zupełności mi wystarczało, żeby od czasu do czasu troszkę głośniej posłuchać muzyki. Więc nie oczekuje fajerwerków itp Aktualnie w Peugeocie jestem zmuszony wymienić głośniki z przodu, ponieważ jeden kompletnie jest spalony, a drugi kiedy dam lekko głośniej to zaczyna pierdzieć. Jak zobaczyłem fabryczny głośnik to mam wrażenie, ze to nic dobrego. Z tego co widziałem, raczej wysokie głośniki tam nie wejdą. Pokrótce: ma to grać lepiej jak fabryka, zasilać będzię to fabryczne radio, fajnie by było jakbyśmy sie zmieścili w budżecie 250zl, głównie słucham rapu, aczkolwiek od czasu do czasu brzdękają też Eskowe hity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 ma to grać lepiej jak fabryka, zasilać będzię to fabryczne radio, fajnie by było jakbyśmy sie zmieścili w budżecie 250zl, Czyli za 4 paka kupujesz na szrocie oryginalne , sprawne głośniki, a za resztę kasy kupujesz dystanse z mdf , maty , pianki i przygotowujesz solidnie drzwi . Będzie lepiej niż seria ...dużo lepiej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Czyli za 4 paka kupujesz na szrocie oryginalne , sprawne głośniki, a jakie głośniki polecasz pod ori radio + wygłuszone drzwi, tak do ok 500 zł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino987 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Steg Leo650c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts