malutki Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Co tam masz do odbioru? Może będę mógł jakoś pomóc Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheftomek Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/rockford-fosgate-verstaerker/2089492370-172-2721 Co tam masz do odbioru? Może będę mógł jakoś pomócWysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu TapatalkaCo tam masz do odbioru? Może będę mógł jakoś pomócWysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/rockford-fosgate-verstaerker/2089492370-172-2721 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooski Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 jest ktoś może z Lubinia?Potrzebowałem bym pomoc w zakupie małego elementu do auta (halogenik przeciwmgielny) - a chłop chce za wysyłkę jakies patologiczne pieniązki ...Siema! Co potrzebujesz, gdzie i od kogo? Odezwij się, jeśli sprawa jest aktualna to może uda się coś ogarnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeron Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Siema! Co potrzebujesz, gdzie i od kogo? Odezwij się, jeśli sprawa jest aktualna to może uda się coś ogarnąć Dzięki za chęć pomocy, dogadałem sie z innym sprzedającym bo ten jakiś trudny w korespondencji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eve667 Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Witam.Ktoś ze sląska - najlepiej sjz - rybnik,Wodzisław, pszczyna co mi pomoze ogarnac krótkie spadki napięcia? Big3 70mm, 180a altek, zasilanie 53mm, hs12 na hxa3k.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malutki Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Witam.Ktoś ze sląska - najlepiej sjz - rybnik,Wodzisław, pszczyna co mi pomoze ogarnac krótkie spadki napięcia? Big3 70mm, 180a altek, zasilanie 53mm, hs12 na hxa3k..Może lukaszmut, zapytaj czy będzie miał kiedy Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillasak Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Cześć, ktoś z okolic Tarnowa kto montuje sprzęt? Mam wszystkie klocki, chodzi głównie o montaż i ustawienie, najlepiej po godzinach lub weekend. Jestem również do dyspozycji i pomocy w rozbieraniu plastików itp. Radio, wzmacniacz, okablowanie, głośniki przód z przeróbką 130 na 165. Koszty i czas do dogadania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deo Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Skontaktuj się z Pawłem @CASKP Kilianem jest z Mielca i na pewno ogarnie Ci temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillasak Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 18 minut temu, Deo napisał: Skontaktuj się z Pawłem @CASKP Kilianem jest z Mielca i na pewno ogarnie Ci temat. Już pisałem, nie mają mocy przerobowej na ludzi z własnym sprzętem, mają kolejki na klientów którzy już u nich sprzęt kupili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deo Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 A w Krakowie w Carado lub Teleradioman pytałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillasak Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 21 minut temu, Deo napisał: A w Krakowie w Carado lub Teleradioman pytałeś? Szukam czegoś bliżej, bo nie chciałbym auta zostawiać. Tylko najlepiej jechać tam z autem, pomóc z robotą i wrócić, bo za jeden dzień raczej tego nie ogarnie. A firmy raczej chętne nie będą na taki układ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurand87sca Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 To jak jest czas i chęci pomocy, to dlaczego nie spróbować zrobić tego samemu? Jest dużo tematów które można podpatrzeć. A zestroić na jakimś spocie, o ile ktoś je jeszcze organizuje.. 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillasak Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 25 minut temu, jurand87sca napisał: To jak jest czas i chęci pomocy, to dlaczego nie spróbować zrobić tego samemu? Jest dużo tematów które można podpatrzeć. A zestroić na jakimś spocie, o ile ktoś je jeszcze organizuje.. 😉 Samemu mi pewnie z tym zejdzie kilka dni, a wiadomo z kimś ogarniętym zawsze szybciej. Nie chciałbym też niczego zepsuć, ani zrobić niezgodnie ze sztuką (typu prowadzenie przewodów), żeby później musieć to poprawiać. Ale pewnie jeśli nikogo nie znajdę, to na samodzielnych próbach się zakończy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciu81 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Porządnie nie da się zrobić systemu od podstaw w dzień , dwa czy nawet kilka dni a tymvardziej po godzinach. Wystarczy że zabraknie jakichś pierdol i czas się wydluzy, a napewno coś zabraknie. Sam spróbuj codziennie po trochu. Będzie i tak szybciej niż czekanie aż ktoś to zrobi w dzień czy dwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillasak Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 9 godzin temu, Piciu81 napisał: Porządnie nie da się zrobić systemu od podstaw w dzień , dwa czy nawet kilka dni a tymvardziej po godzinach. Wystarczy że zabraknie jakichś pierdol i czas się wydluzy, a napewno coś zabraknie. Sam spróbuj codziennie po trochu. Będzie i tak szybciej niż czekanie aż ktoś to zrobi w dzień czy dwa. Co się dało to zakupiłem wcześniej, licząc że ma wystarczyć :D. No i kwestia też tego że nie mam za bardzo przestrzeni na dłubanie przy samochodzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi_sound Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Witam. Czy mamy kogoś w Niemczech okolice Datteln? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaszunia1 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Potrzebuje kogos z Otwocka. Kupic spakowac wyslac kurierem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted March 23 Share Posted March 23 Mamy kogoś Katowice - Chrzanów? Potrzebuję odebrać radio CB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted March 24 Share Posted March 24 Phi cb to przeżytek tak jak i płyta CD 🤪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted March 24 Share Posted March 24 dan124, jeszcze znajdą się tacy kierowcy którzy nawijają żeby zwyczajnie nie usnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpara Posted March 24 Share Posted March 24 Dla niektórych aut to nadal narzędzie pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamm Posted March 28 Share Posted March 28 Hej, Potrzebuję zakupić sprzęt na https://www.ebay-kleinanzeigen.de/ , ale sprzedający nie chce wysłać do Polski. Czy jest ktoś "na miejscu" żeby pomóc w transakcji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malutki Posted March 29 Share Posted March 29 Szymin89 jest z Berlina może będzie mógł pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted March 29 Share Posted March 29 Z Augustowa;) mogę pomóc jak będzie taka możliwość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamm Posted April 12 Share Posted April 12 Wielkie dzięki dla kolegi szymin89, który bardzo sprawnie i ze świetną komunikacją zrealizował dla mnie transakcję i przesłał do mnie paczkę ! Z żeglarskim pozdrowieniem 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts