Jump to content

Jesteś nowy, więc tutaj się witamy... Czytaj pierwszy post!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Witam wszystkich forumowiczów :) Nazywam się Adolf, mam 18 lat i jestem z Krakowa. Samochód czekający na "porządne" nagłośnienie to Honda Civic 6gen. Miałem już kontakt z systemami Hi-Fi oraz Hi-end, gdyż jestem fanem dobrej muzyki. Niestety jeśli chodzi o car audio to znam same podstawy. Jestem fanem dobrego brzmienia, dużo jeżdżę, więc się tutaj dostałem. Pozdrawiam ;)

Cześć wszystkim ! Na imię mam nietypowo - Maik :D Po tym świecie chodzę już prawie 25 lat. Swoją przygodę z car audio zacząłem z Citroenem Saxo (JBL CS-5 + Rockford Punch P1S4-12 + daremny Crunch GPX500.2). Ohhhhh, zapomniałbym... + na tylnej półce dwa około 200mm Magnaty starej daty (+15 lat; grają do dzisiaj świetnie). Maniakalnie interesuję się sprzętem komputerowym, sportami - szczególnie ekstremalnymi oraz muzyką. Na kolejnym planie znajduję czas dla gier online, majsterkowania oraz tego wszystkiego co faceci lubią najbardziej - iukwim :D Od sprzętu audio wymagam krystalicznie czystego brzmienia oraz delikatnie odczuwalnego masażu pleców. Aktualnie przygotowuję się do stworzenia porządnego car audio w swoim drugim samochodzie - Xsarze Break II, a jako, że z matami, dystansami, tłumieniem, zwrotnicami oraz porządnymi wzmacniaczami nie miałem do czynienia, pojawiam się na owym forum !

Serdecznie pozdrawiam !

Witam wszystkich. Mam na imię Marcin, mieszkam koło Łodzi, a swoją przygodę z CarAudio zacząłem daawno daaaawno temu jeszcze w XX wieku od poczciwego poloneza. Przez lata przewinęło się przez moje ręce sporo różnych bolidów ale mój ulubiony Focus jest już ze mną ponad 15 lat. To właśnie w nim zbudowałem kiedyś przyzwoity zestaw audio który mam  do dzisiaj. Pojawiłem się na tym forum, gdyż zestaw zaczął sprawiać drobne problemy i szukając rozwiązań trafiłem własnie na to forum.

Witam. 

Jestem Stefan z Włocławka. Sprzet grajacy mialem w Oplu Astrze IV. Bylo to auto sluzbowe. Na dzien dzisiejszy stracilem prace i wszystko musialem zdemontowac. Auto prywatne to Peugeot RCZ. 

Witam 

Mam na imię Michał przebywam aktualnie w Preston (GB). Mój samochód to Vectra c 1.9 CDTI 150KM i chcę usprawnić orginalne nagłośnienie. Jakieś podstawy już mam. Montowałem już w moich autach skrzynie (nawet sam je składałem)  , kładłem kable i wymieniałem głośniki seryjne.

Pozdrawiam Wszystkich

Witam nazywam się Adrian, jeżdżę Astrą G z silnikiem 1.2. Bardzo chciałbym zrobić sobie dobre car audio, kwestią jest tylko uzbieranie odpowiednich funduszy. Mam 20 lat ukończyłem technikum mechatroniczne.

Witam wszystkich na tym forum.Nazywam sie Rychu a przemieszczam sie aktualnie golfem 4 variant.Zawsze mialem malego bzika na punkcie sprzetu audio i tak jest do dzis.Na co dzien jestem hydraulikiem i posiadam umiejetnosci oraz wiedze warsztatowa elektryka troche elektronika silniki budowa urzadzen i maszyn.Zycze Wszystkim wesolych swiat i mokrego dyngusa.

Witam moje imie to Karol mam 22 lata posiadam Audi a4 B5 teraz jestem na etapie przerabiania fabrycznego nagłośśnienia które już nie wystarcza miałem styczność z różnym sprzętem nie jest to moje 1 auto ani 1 głośniki w tym samochodzie :D

Witam wszystkich Forumowiczów jestem Michał i w chwili obecnej mieszkam w Oławie, auto które czeka na lepsze audio to alfa 159 z 2008r, w temacie car audio jestem zieloniutki i na pewno będziecie musieli uzbroić się w cierpliwość odpowiadając na moje pytania ;)

Na forum trafiłem szukając dobrego radia ale nadal moje wątpliwości nie zostały rozwiane.

Witam. Mam na imie Łukasz. Mam 21 lat i jestem z Białegostoku. Interesuję się elektroniką, produkcją muzyki oraz jestem fanem dobrego brzemienia :) Interesują mnie systemy nagłośnienia zarówno w domu jak i w aucie. Moje auto to Renault Megane Coupe 99 rok z nagłośnieniem firmy Focal.

Witam :V Mam na imię Wojtek i mieszkam w okolicach Kielc. Lubię ,,dobrze'' posłuchać muzyki a obecne auto jakie posiadam to A3/8L/3D. Dzięki temu forum praca nad systemem audio w moim samochodzie stała się prostsza. Na SCA trafiłem przypadkiem  przez google. Pozdrawiam :) 

Z racji iż poprzedni taki temat zaginął w czeluściach internetu po ataku botów i są kłopoty z jego odnalezieniem (jak znajdziemy, to się połączy oba tematy) , to w tym zastępczym temacie się witamy i piszemy krótko o siebie . Wiadomo pełnych danych osobowych nie wklejamy ale podanie  imienia , miejscowości skąd jesteś (umieszczenie też tego w sygnaturze), jakie masz autko które chcesz nagłośnić i informacji jak na nasze forum trafiłeś chyba nikogo nie zabije, a ułatwi ewentualną pomoc w Twoim problemie.   

PS: proszę pamiętać też iż "list powitalny" jaki dostałeś emailem po rejestracji jest bardzo ważnym przewodnikiem i koniecznie trzeba go przestudiować! 

Witam,nazywam sie Darek,46 lat,mieszkam w Tychach.Na car-audio sie nie znam,melomanem też nie jestem,ale lubie posłuchać sobie muzki w czasie jazdy.Na początek w mojej Mazdzie 3 wytłumiłem drzi przednie i wymieniłem głośniki fabrycze na u-Dinension el comp.Radio mam z dolnej półki i nie zamierzam go wymieniać.Mam zamiar dokupic tylko jakis wzmacniacz i mam nadzieje że bede zadowolony.

Witam mam na imię Michał, mieszkam w Kamiennej Górze i mam 24 lata. Pacjent do którego chcę włożyć jakieś lepsze głośniki to Peugeot 307. Na car-audio coś się znam, robiłem już 3 projekty i ludzie są zadowoleni. Mam nadzieję że z Waszą pomocą dobiorę odpowiedni system do mojego Peugeota. Jak to mówią co 2 głowy to nie jedna. 

Witam,

Nazywam się Mateusz, mam 26 lat i jestem z Warszawy. Moja pierwsza furka to astra "dwójka" i aktualnie po doprowadzeniu jej do ładu i składu chcę popracować nad jej audio :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...