Szczurek1986 Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Musisz sobie ogarnąć program do liczenia skrzyni pod parametry głośnika... np WinISD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaperolekk Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 Hej, mam na imię Kacper, pochodzę z okolic bydgoszczy. Aktualnie poruszam się Audi A3 Potrzebuję pomocy z sygnałem na wyjściach rca w radiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gikon Posted December 11, 2024 Share Posted December 11, 2024 Cześć. Jestem Piotrek. Mieszkam niedaleko Wrocławia. Do car audio wróciłem po kilkunastu latach. Znalazłem jeszcze w szafie, kilka pozostałości z dawnych lat i obecnie cały czas cos dłubie w starym xtype, w temacie grania. Na forum zaglądałem już kilkanaście lat temu, ale bardziej czytam, niż się udzielam. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravetom Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Cześć pozdrawiam. Tomek okolice Poznania nagłośnienie w trakcie to Vivaro 2018 kompletne wygłuszenie plus sprzęt audisona i helixa w trakcie montażu co z Tego wyjdzie zobaczymy 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajdem Posted January 13 Share Posted January 13 Cześć wszystkich! Z tej strony Patryk, pochodzę z Wrocławia i lat mam już ponad czterdzieści. Co do CA, to dopiero zacząłem się interesować głębiej tematem choć w aucie zawsze jakieś radyjko było. Swoją wiedzę będę chciał ćwiczyć na pacjencie Honda CR-V 2, bo tak kiepskiego systemu grającego jeszcze nie słyszałem. Nawet moje Volvo 850 po wstawieniu Alpine TDA-7560 grało kurde lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareccki Posted January 13 Share Posted January 13 Cześć. Jestem Marek, mieszkam w okolicach Lubania i Zgorzelca. Aut mam kilka, ale jeśli chodzi o car audio to chcę się skupić na BMW X5 E53 z 2004r w podstawowej wersji nagłośnienia(brak dsp czy hifi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Marcin1 Posted January 13 Share Posted January 13 Hej, jestem Marcin, chce samodzielnie coś zmajstrować przy gruziku, żeby bass cieszył buźkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
strubell Posted January 21 Share Posted January 21 Dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildthink Posted January 26 Share Posted January 26 Cześć, Tomek z tej strony. CA interesuje się od dawna, czyli w moim przypadku od ok 20 lat. Wzięło się to oczywiście z konieczności. Audio w Mondeo mk2 oraz VW up były kiepskie i wymagały interwencji. Było więc wygłuszenie, wymiana głośników, radia i dokładanie wzmacniacza. Potem nastąpił okres, gdzie posiadane auta miały co najmniej dobre audio, a w przypadku Volvo V60 z Harmanem nawet bardzo. Aż do momentu gdy pojawiło się X3 G01 LCI. Tak kiepskiego audio w tak drogim aucie jeszcze nie słyszałem 😳. No i jestem. Mam zamiar nad tym samochodem nieco popracować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barti771 Posted February 1 Share Posted February 1 Cześć! Mam na imię Bartek, mieszkam w okolicy Raciborza i na codzień jeżdżę audi a3. Aktualnie jestem na etapie modyfikacji nagłośnienia i do pełni sukcesu pozostaje mi zakup dsp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veilcursion Posted February 9 Share Posted February 9 Cześć wszystkim, w car audio bawię się na własną rękę od około roku, przez ten czas przewinęły się przez moje ręce marketówki i porządniejsze głośniki,w tym momencie chcę włożyć coś sensownego i cieszyć się graniem bez przeróbek. Wierzę, że to możliwe 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek.m Posted February 10 Share Posted February 10 Cześć wszystkim, jestem Leszek. Mieszkam w Lublinie i jeżdżę Golfem II. Szukam tu pomocy mądrzejszych ode mnie 2 nagłośnieniu staruszka : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now