Jump to content

Jesteś nowy, więc tutaj się witamy... Czytaj pierwszy post!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

Cześć. Jestem Piotrek. Mieszkam niedaleko Wrocławia. Do car audio wróciłem po kilkunastu latach. Znalazłem jeszcze w szafie, kilka pozostałości z dawnych lat i obecnie cały czas cos dłubie w starym xtype, w temacie grania. Na forum zaglądałem już kilkanaście lat temu, ale bardziej czytam, niż się udzielam. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Cześć wszystkich!

Z tej strony Patryk, pochodzę z Wrocławia i lat mam już ponad czterdzieści.

Co do CA, to dopiero zacząłem się interesować głębiej tematem choć w aucie zawsze jakieś radyjko było.

Swoją wiedzę będę chciał ćwiczyć na pacjencie Honda CR-V 2, bo tak kiepskiego systemu grającego jeszcze nie słyszałem. Nawet moje Volvo 850 po wstawieniu Alpine TDA-7560 grało kurde lepiej.

Cześć. Jestem Marek, mieszkam w okolicach Lubania i Zgorzelca. Aut mam kilka, ale jeśli chodzi o car audio to chcę się skupić na BMW X5 E53 z 2004r w podstawowej wersji nagłośnienia(brak dsp czy hifi)

Cześć, 

Tomek z tej strony. 

CA interesuje się od dawna, czyli w moim przypadku od ok 20 lat. Wzięło się to oczywiście z konieczności. Audio w Mondeo mk2 oraz VW up były kiepskie i wymagały interwencji. Było więc wygłuszenie, wymiana głośników, radia i dokładanie wzmacniacza. Potem nastąpił okres, gdzie posiadane auta miały co najmniej dobre audio, a w przypadku Volvo V60 z Harmanem nawet bardzo. Aż do momentu gdy pojawiło się X3 G01 LCI. Tak kiepskiego audio w tak drogim aucie jeszcze nie słyszałem 😳. No i jestem. Mam zamiar nad tym samochodem nieco popracować. 

Cześć!

Mam na imię Bartek, mieszkam w okolicy Raciborza i na codzień jeżdżę audi a3. 

Aktualnie jestem na etapie modyfikacji nagłośnienia i do pełni sukcesu pozostaje mi zakup dsp.

Cześć wszystkim, w car audio bawię się na własną rękę od około roku, przez ten czas przewinęły się przez moje ręce marketówki i porządniejsze głośniki,w tym momencie chcę włożyć coś sensownego i cieszyć się graniem bez przeróbek. Wierzę, że to możliwe 😉

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...