lukaszwa Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Witajcie jestem zielony w car audio. Jestem z Wrocławia. Mam 25 lat. Kupiłem audi a3 5dzwiowe z 2001 roku z głośnikami fabrycznymi tylko z przodu i chce polepszyć swoje audio. Będę tu szukał odpowiedzi na moje pytania tak aby nie wtopić kasy w błoto i chodź trochę zagłębić się w tą tematykę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiny93 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Siemka, Wojtek 24lata, mam Avensis 99r i chcialbym zmienic dzwiek w swoim samochodzie. Natomiast jest to moja pierwsza przygoda z car audio i nie mam pojecia jak sie do tego zabrac. Pierwsze zakupy to radioodtwarzacz Alpine cde-183bt i woofery hertz 165.3 z tweeterami i zwrotnicami. Planuje zainwestowac w zmacniacz i subwoofer i szukajac porady w tym temacie dolaczylem do forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saudi Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Witam, Kuba, 19 lat, okolice Kalisza. E30 i volvo 850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdzisio5 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Witam tutejsza Spolecznosc!Jestem Krzysiek i mieszkam w 3city. Jezdze obecnie w140-ka, ktorej mam zamiar zaaplikowac jakis sensowny sprzecik grajacyi mam nadzieje, ze udzielicie mi niezbednych wytycznych, a z czasem... wymienimy sie doswiadczeniem . PozdrawiamZdzisio5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczep85 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Witam wszystkich ,Mam na imię Darek jestem z PoznaniaMoje auto to Grande Punto 5d które właśnie chce delikatnie ulepszyć w temacie car audio.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejJ Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Witam, Andrzej z Hrubieszowa, peugeot 307 kombi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazera Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Cześć, Jestem Karol i jestem świeżo upieczonym posiadaczem BMW e36. Jest to mój pierwszy samochód, więc chce o niego zadbać i wymienić standardowe nagłośnienie z którego działa już tylko "1,5" głośnika. Jestem kompletnie zielony w tematach car audio, choć szybko się uczę ale wiem że sama teoria bez doświadczenia niewiele mi da. Mieszkam w Warszawie i jestem studentem ostatnich lat studiów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdiW Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Witam! Nazywam się Dawid, mam 18 lat, mam już pierwsze auto - Daewoo Lanos (za około pół roku zmieniam) i chciałem dobrać jakieś dobre głośniki, jednak nie wiem jak się do tego zabrać, chętnie popisałbym na priv z kimś kto jest w temacie i mógłby odpowiedzieć mi na kilka pytań! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkamilb Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Witam wszystkich,Mam na imię Kamil, i jestem z Białegostoku.Moje auto to Hyundai Accent II. Dodam iż jest to moje pierwsze autko w którym planuję trochę pojeździć, więc zamierzam wymienić audio. Jeżeli jest ktoś kto majstrował przy Accent'cie II to chętnie zadałbym parę pytań na PW ;)Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoxon Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Witam,z tej strony Kamil. jestem z Krakowa. Na temat Car Audio nie mam bladego pojęcia. Słucham szeroko pojętej muzyki elektronicznej od Jarre po skrillexy i inne wynalazki, ale nie gardzę innym gatunkiem muzycznym.Moje auto ? BMW e46 compact. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Cześć Ma na imię Krzysztof i jestem z Cieszyna. Od nie dawna mam VW Touarega, w którym nagłośnienie to jakaś porażka i mam nadzieje, że pomożecie mi coś z tym zrobić. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truez Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Siemka Damian, 23 lata, audio ma dla mnie duże znaczenia dlatego koniecznie muszę mieć autko z dobrym graniem Zdecydowałem się na Alfę 147 04' JTD z nagłośnieniem BOSE, natomiast ktoś się pozbył subwoofera z bagaznika Poza tym to tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil85 Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 witam doświadczonych forumowiczów car audio nazywam się Kamil i jestem z pod Lublina zainteresowało mnie to forum ponieważ lubię dobry beat w aucie i w tym roku planuję zrobić dobre nagłośnienie w swoim aucie Lincoln town car ale na początku chcę zrobić radyjko i dobre głośniki w swoim ciągniku sadowniczympozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
swister2304 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Siemanko! Lukasz z tej strony. Auto które chce nagłośnić to volvo v40 pierwszej generacji. Próbowałem już trochę działać samemu z poprzednim autem. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidd Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Cześć, mam na imię Dawid i jestem z okolic Radomska. Zajmuje sie serwisem i sprzedaża ekspresów do kawy a przy okazji mnóstwem innych rzeczy. Auto jakie mam w tej chwili to Rover 75 CDT+ i tu będę się bawił w CApozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdejmijMajty Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Witam. Jestem Sebastian z Chorzowa. Interesuje się tylko klasycznym car audio Link to comment Share on other sites More sharing options...
takitam Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 WitamŁukasz z Krakowa. Samochod Subaru Legacy 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHudy. Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Witam wszystkich. Damian, Siedlce, Saab 9-3 Aero. Trafiłem tu oczywiście przez Google szukając odpowiedzi na kilka pytań ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chockie Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Witam, tu Rafał z Leżajska, jeżdżę bmw e91 325i. Lubię słuchać muzyki a ponieważ audio w moim aucie gra jak zestaw głośnomówiący... mam zamiar powoli coś z tym robićLubię majsterkować, kabelki i lutownica nie są mi obce, klucze, śrubokręty również. Mam nadzieję na forum uzyskać potrzebną pomoc i wskazówki oraz podszkolić się w dziedzinie CA Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDragon Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Witajcie.Na imie mam Wojtek, jestem z Warszawy, smigam obecnie oplem astra g bertone w ktorej chal bym troche pozmieniac audio. Jako ekonomista poszukuje najlepszej jakosci w najlepszej cenie ;) nie jestem tu pierwszy raz, duzy czytalem, duzo przejrzalem, duzo szukalem. Wiedza jest, okres zoltodziobostwa mam juz za sobą. Mam nadzieje, ze cos dobiore lub odslucham u kolegow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cake Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Cześć.Z tej strony Michał z Bydgoszczy. Aktualnie posiadam Audi A4 B5, w którym zrobienie porządnego car audio to nie lada wyzwanie z racji konstrukcji opartej na paru płaskownikach. Ale dla chcącego nic trudnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamerr12 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Witajcie,Mam na imię Kuba i mieszkam obecnie pod Poznaniem. Trafiłem na forum aby znaleźć wskazówki jak poprawić dźwięk w passacie B7.Pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
wentylxpompa Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Witam moje imię Kamil jestem z Wolsztyna, interesuje się car audio od roku, montowalem już troche konkretnego sprzętu u siebie w skodzie octavii i u kumpla w clio iii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukesz9 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Witam forumowiczów,Jestem z Konina,a na imię mam Łukasz.Obecnie przemieszczam się Astrą H z 2007r.,która na dniach zacznie przechodzić przemianę brzmienia seryjnego na własny projekt.Od podstaw instalację car audio zrobiłem jak do tej pory w trzech autach.Na co dzień pracuję jako elektro-monter więc zupełnym żółtodziobem nie jestem,choć car audio jak każda inna dziedzina z nieba w głowie się nie znajdzie dlatego nie zbędna będzie pomoc na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandzitsu Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Witam wszystkich, Bartek z Wolsztyna. O forum dowiedziałem szukając odpowiedzi na problemy z moim sprzętem car audio. Obecnie jeżdże mercedesem w140 z nagłośnieniem BOSE( wzmacniacz bose + 11 głosników), które wymaga małej konserwacji po 20 latach użytkowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now