Seba87 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Witam Sebastian Audi a6 c5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkodnikPL Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Cześć, jestem Kuba Mieszkam we Wrocławiu i jeżdżę nudnym do bólu samochodem Opel Astra II z klekotem 1.7 CDTI pod maską. Jako, że najważniejsze już mam ogarnięte w samochodzie na tip-top, to znaczy całą mechanikę i sprawność pojazdu, przyszedł czas na poprawę komfortu podróżowania w postaci Car-Audio. Mam nadzieję, że dużo się tutaj nauczę, a w razie wątpliwości pomożecie rozwiązać mi moje problemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin97 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Cześć . Jestem Marcin, lat 19. Posiadam Opla Corsę B . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kunio Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Hej Wszystkim Mam na imie Michał mieszkam i pracuje w Łodzi. Na chwile obecna posiadam Forda Mondeo ST220. Na razie golec jeżeli chodzi o CA ( fabryczne DENSO z NAVI zablokowane). W poprzednim Fordzie liznąłem trochę CA ponieważ wymieniłem fabryczny zestaw na odseparowany na przodzie plus wygłuszenie drzwi do tego piec i Sub 10 cm w bagażniku - grało jak dla mnie przyzwoicie.W nowym aucie chcę podążyć podobną drogą i po woli częściowo swoimi siłami - częściowo z pomocą specjalistów zacząć budowę CA. Pozdrawiam również Adminów i Moderatorów forum. Czytając forum od dłuższego czasu już wiem czego nie lubicie i nie tolerujecie i postaram się wam nie wchodzić w drogę.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloondas Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Witam wszystkich, mam na imię Michał, chociaż większość moich znajomych o tym nie wie bo mówi mi po prostu "Bloondas" albo "Janek" Mam 25 lat, pochodzę z Wielunia, krótki czas mieszkałem też w Gdańsku (pozdrawiam ludzi z Trójmiasta, jak dla mnie to najcudowniejsze miejsce na ziemi). Tydzień temu stałem się posiadaczem Vectry B po lifcie, która ma OEM'owskie car audio które niestety już nie domaga (poobrywane membrany, nie da się słuchać nawet radia, w dodatku radio kasetowe). Postanowiłem zaplanować zrobić audio więc zacząłem szukać na alledrogo odpowiednich sprzętów ale stwierdziłem że będę potrzebował waszej pomocy Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert83 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 WItam wszystkich. Hubert, probuje coś zrobić z audio w Terracanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafen Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Witam, mam na imię Daniel, jestem z lublina, pierwsza styczność z car audio miałem jakieś 3 lata temu i od tamtej pory nie potrafie się z tym rozstać wręcz jestem uzależniony od dobrego bassu i brzmienia Szukałem jakiegoś forum zeby ktos mi doradzil nieco w wyborze naglosnienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prollerox Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Witam Mam na imie Beniamin, jestem nowy Auto jakie posiadam to A3 1.8t Skończyłem w czoraj 19 lat, chodzę do technikum mechatronicznego ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonsil Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Witam. Jestem Tomek. Mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim. Autko, które będę sukcesywnie wyposażał to Mazda 626 V-gen, model GF Sedan z 98 roku. Na forum trafiłem w sumie dzięki zainteresowaniu tematem rozbudowy audio w moim aucie. Zainteresowania: wszystko, co tyczy się pojazdów czyli mechanika i elektryka samochodowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlimaS Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Witam. Jestem Mariusz, mieszkam w okolicach Poznania. Auto to Nissan 200SX S13 z 91 roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Ludzi przerasta przeczytanie pierwszego postu i dostosowanie się ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luks420 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Witam. Mam na imie Lukasz. Jestem z Śląska (cieszyn). Próbuję zgłębić tajemnice car audio z audi a4b5. Na razie mam wygłuszone przednie drzwi. Gra w nich zestaw odseparowany hertz dsk 130.3. Teraz czas na stworzenie skrzyni więc postanowiłem zarejestrować się u fachowców. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek789 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Witam, mam na imię Marek. Mieszkam w Sosnowcu. Auto które chciałbym wyposażyć w lepsze niż fabryczne nagłośnienie to Renault Megane II z 2003roku. Ogólnie to jestem zielony w temacie car audio i liczę na Waszą pomoc Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek 86 Pabianice Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Witam Wszystkich, mam na imię Arek jestem z Pabianic i bardzo chętnie poznam Naszą brać, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien_pila Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Witam wszystkich zarażonych epidemią dobrego brzmienia. Obecnie Vectra b oczekująca na przekładkę systemu z kilkoma zmianami. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 No i znow 2 osoby nie czytaly pierwszego postu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Później płaczą ze tu ciężko jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiaciol Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Witam szerokie grono użytkowników Nazywam się Krzysiu -> Wiaciol, urodzony i wychowany na Śląsku, aktualnie mieszkam w DE.Na dzień dziejszy posiadam VW Passat B5 FL kombi 1.9 TDI, lecz jestem w trakcie zakupu Skody Superb II kombi i to właśnie dla tego samochodu będę poszukiwać informacji. Na forum trafiłem po przez wyszukiwarkę Google Liczę ze miło spędzimy czas ! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargul180 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Witam nazywam się Adam jestem z Koszalina samochód to ford mondeo combi 1.8 . Wiedza car audio zerowa. Witam. Adam z Koszalina z tej strony. Samochód to For mondeo combi 1.8 . Trafiłem tu przez wyszuiwanie w google. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz123 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Dzień dobry,mam na imię Łukasz. Mieszkam w Lublinie. Posiadam Renault Scenic II i chciałbym zmienić zamontowany w nim system audio. Pozdrawiam serdecznie Łukasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Cześć, jestem Michał, mieszkam w Tczewie, lubię posłuchać muzyki na dobrym sprzęcie, ale dotychczas ograniczałem się do domowego audio. Ponieważ same dojazdy do i z pracy zabierają mi codziennie 2 godziny, stwierdziłem, że nie zniosę dłużej katowania się w takich ilościach fabrycznym zestawem w moim Clio i postanowiłem cos z tym zrobić, stąd moja obecność na forum Od jakiegoś czasu tylko czytam, w końcu postanowiłem się zarejestrować.Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adifort Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Cześć wszystkim, jestem Radek. Kupiłem samochód astra G gdzie mam wzmacniacz magnat edition two limited, jakąś wielką tubę chyba ręcznie robione pudło z głośnikiem audioactive zamiast koła zapasowego i 6 głośników w kabinie 2x blaupunkt GTx 102 i 4 nie wiem jakie bo dwóch przednich nie jestem w stanie wykręcić bez zdejmowania boczków, a dwa jeszcze są zabudowane z tyłu gdzie tym bardziej nie wiem póki co jak się do nich dostać + 2 tweetery. Niestety działają tylko tylnie 2 głośniki i tuba. Na forum trafiłem z szukajki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snorli Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Siemka wszystkim, jestem Arek z Rzeszowa I mam piękną czerwoną megankę 97' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farell Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Witam, mam na imię Dawid. Jestem z Białegostoku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts