wiktoras Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 witam nazywam się wiktor jestem z okolic Torunia chcę nagłośnić vectrę b na razie jestem ciemny w car audio ale mam na dzieję że na forum zdobędę wiedzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastacrx Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Witam. Mateusz z tej strony. Rozpoczynam przygode z car audio. Pacjent to E39 2001 530iA Sport:) Mam nadzieje, ze dzieki waszej wiedzy uda mi sie doprowadzic do porzadku beznadziejne brzmienie w moim niemieckim rydwanie;) Sent from my SM-G935F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej152 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Witam jestem Andrzej jestem z Białegostoku moje auto to e46 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj0nez Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 WitamNazywam się Karol mam kilka aut ale w tym do czestych wypadów chciałem zainstalować troszkę lepsze granie, mam trochę klockow pokupionych i do tego brakuje mi jeszcze nierogiego zestawu na przód.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maveer Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Witam serdecznie wszystkich mam na imię Sylwek jestem z Tomaszowa Maz autko jakie posiadam to Renault Laguna III.Doświadczenie w car audio z systemami Hi-Fi oraz Hi-end. Teraz zabieram się za swoje autko nowo nabyte.Pozdrawiam wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Dostosowanie się do pierwszego postu jak widać niektórych przerasta ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe99 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Witam wszystkich użytkowników forumz tej strony Paweł, autko e39 touring, obecne radio alpine ute-72bt, do tego sub blaupunkt gtb8200a pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek95 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Witam, nazywam sie Michał. Jeżdże a4 b5 w Te De I i to auto też chciał bym należycie nagłośnić. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayaba Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Witam. Nazywam się Piotr, jestem z Kielc, a jedne z moich aut to Reno Trafic. Nie znam się na car audio, więc szukam pomocy po forach - temu tu trafiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt4 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Witam, jestem Michał i mieszkam w Częstochowie, auto które posiadam to jeep grand cherokee z 2005r, na forum trafiłem przez wyszukiwarkę google, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curra94 Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Witam, nazywam się Piotrek, mam 22 lata i mieszkam w okolicach Olsztyna. Jestem szczęśliwym posiadaczem passata B3 sedana, rocznik 90'. Jestem nowy w car audio i liczę na pare porad z Waszej strony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berater Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Witajcie. Mam na imię Zbyszek. Mieszkam w Piasecznie. Będę starał się z Waszą pomocą poprawić nagłośnienie w Nissanie X-trail 2008. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sQbany97 Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Cześć i czołem mam na imię Kamil. Jestem z Białegostoku i śmigam e36 w 2.0 benzynce. Lubię muzykę i dobry bassik dla tego będę starał się złożyć samodzielnie zestawić z waszą pomocą doświadczenia ! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbek81 Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Witam. Jestem Kuba. Mieszkam w UK i potrzebuję pomocy w wyborze audio do mojego Mercedesa ML. Pozdrawiam wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enduros70 Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Witam. Jestem Karol, Jarosław podkarpackie. Łupa którą nagłaśniam to BMW E34, plan jest na głośniki w drzwiach co w tym modelu jest przez wielu uznawane za niewykonalne. W związku z moją misją będę miał kilka pytań, które mnie wstrzymują od podjęcia kolejnych kroków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterpol Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 siemanko. jestem piotrek z poznania. duzo podrozuje i uwielbiam sluchac glosno muzyki wiec trafilem do was. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid3517 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Witam, tu DEJFF Pozdrowionka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzyl Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 CześćMam na imię Jurek, Jak na razie o CA nie wiem wiele ,no może troszkę mniej Jako że lubię słuchać muzyki także w samochodzie postaram się korzystać z Waszych rad.Pacjent: Ford Maverick 2005 r (brat bliźniak Mazdy Tribute) no nie jest to popularny wózek i o to chodziło.Jednostka- po lekturze forum Kenwood KDC-BT53U . Reszta z pomocą foruma będzie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascyk36 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 WitamMam na imię Kamil i obecnie mieszkam w Berlinie ale pochodzę z Malborka gdzie czasami bywam na weekend o car audio wiem podstawy te które są dostepne do przeczytania ;) z praktyki też coś liznełem ale to nie dużo. Wiadomo jak większość z nas zaczynałem od subwoofera potem wzmacniacz a na końcu radio hehe teraz akurat jest trochę odwrotna strona. Aktualnie posiadam passata b5 kombi a sprzet zamontowany jeszcze w nim to radio pioneer avic 940bt do tego wzmacniacz hifonics(na chwile teraźniejsza nie pamietam dokładnie modelu) głosniki przód to audio system r165 i tył seria a subwoofer to hx10sq audio system niestety jeszcze w obudowie w boczek gdzie wiem ze sie dusi ten glosnik ale planuje zmiany ale to tak jak poprzednik pisal reszta z małą pomocą forumowiczów ;) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczyku Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Witam, Marcin - lat 34, autem jakim jeżdżę na co dzień to golfy 4 i to właśnie do jednego postanowiłem wrzuć coś troszkę lepszego niże seryjne radio MFD. Hobby - elektryka, muzyka. Najczęściej muzykę odsłuchuje w domu na swoim sprzęcie vintage. Jak na razie to styczność z caraudio posiadam minimalną, czytam, składam graty i będziemy działać. Liczę na pomoc użytkowników i cierpliwość administracji ;) Pochodzę z okolic Zielonej Góry, ale aktualnie przebywam w Trier (DE). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszsbv Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 (edited) Witamjestem Łukasz Moje auto to Volvo S60: ................................ Edited February 6, 2017 by powalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JachuV6 Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Witam wszystkich,Mam na imię Jan, auto to Skoda Octavia II FLRzeczy zamontowane obecnie w aucie to: Blaupunkt 845 philadelphiaCrunch GTX 4800Hertz 165 MPK proRockford P165-SERockford P2D2-10 Potrzebuję porady w kwestii poprawy jakości dźwięku Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradviper Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Hej Jestem Konrad, mieszkam w KatowicachChcę dolożyć jakiś rozsądny SW do fabrycznego autio w swoim aucie, dlatego tu trafiłem. Auto to grand cherokee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wytwórnia Basu Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Witajcie.Jestem Krzysztof i mieszkam w Wolwarku (kujawsko-pomorskie)Kulam się Renault Megane Scenic i staram się coś robić w tematyce CA.Czasami naprawiam głośniki i szukając czegoś w necie trafiłem na to Forum.Pozdrawiam. Edited February 10, 2017 by powalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanowsky Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Witam mam na imię Łukasz mam 21 lat pochodzę z Śląska Tarnowskie góry mam dwa autka VW Golf 3 oraz VW Vento oby dwa 1.9 tdi 90 km Edited February 10, 2017 by powalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts