Jump to content

Jesteś nowy, więc tutaj się witamy... Czytaj pierwszy post!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Witam. Mateusz z tej strony. Rozpoczynam przygode z car audio. Pacjent to E39 2001 530iA Sport:) Mam nadzieje, ze dzieki waszej wiedzy uda mi sie doprowadzic do porzadku beznadziejne brzmienie w moim niemieckim rydwanie;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Witam

Nazywam się Karol mam kilka aut ale w tym do czestych wypadów chciałem zainstalować troszkę lepsze granie, mam trochę klockow pokupionych i do tego brakuje mi jeszcze nierogiego zestawu na przód.

Pozdrawiam

Witam serdecznie wszystkich mam na imię Sylwek jestem z Tomaszowa Maz autko jakie posiadam to Renault Laguna III.Doświadczenie w car audio z systemami Hi-Fi oraz Hi-end. Teraz zabieram się za swoje autko nowo nabyte.Pozdrawiam wszystkich.

Witam, nazywam się Piotrek, mam 22 lata i mieszkam w okolicach Olsztyna. Jestem szczęśliwym posiadaczem passata B3 sedana, rocznik 90'. Jestem nowy w car audio i liczę na pare porad z Waszej strony :)

Cześć i czołem mam na imię Kamil. Jestem z Białegostoku i śmigam e36 w 2.0 benzynce. Lubię muzykę i dobry bassik dla tego będę starał się złożyć samodzielnie zestawić z waszą pomocą doświadczenia ! :D Pozdrawiam 

Witam. Jestem Karol, Jarosław podkarpackie. Łupa którą nagłaśniam to BMW E34, plan jest na głośniki w drzwiach co w tym modelu jest przez wielu uznawane za niewykonalne. W związku z moją misją będę miał kilka pytań, które mnie wstrzymują od podjęcia kolejnych kroków. 

Cześć

Mam na imię Jurek, Jak na razie o CA nie wiem wiele ,no może troszkę mniej :)

Jako że lubię słuchać muzyki także w samochodzie postaram się korzystać z Waszych rad.

Pacjent: Ford Maverick 2005 r (brat bliźniak Mazdy Tribute) no nie jest to popularny wózek :) i o to chodziło.

Jednostka- po lekturze forum Kenwood KDC-BT53U . Reszta z pomocą foruma będzie .

Witam

Mam na imię Kamil i obecnie mieszkam w Berlinie ale pochodzę z Malborka gdzie czasami bywam na weekend :) o car audio wiem podstawy te które są dostepne do przeczytania ;) z praktyki też coś liznełem ale to nie dużo. Wiadomo jak większość z nas zaczynałem od subwoofera potem wzmacniacz a na końcu radio hehe teraz akurat jest trochę odwrotna strona. Aktualnie posiadam passata b5 kombi a sprzet zamontowany jeszcze w nim to radio pioneer avic 940bt do tego wzmacniacz hifonics(na chwile teraźniejsza nie pamietam dokładnie modelu) głosniki przód to audio system r165 i tył seria a subwoofer to hx10sq audio system niestety jeszcze w obudowie w boczek gdzie wiem ze sie dusi ten glosnik ale planuje zmiany :) ale to tak jak poprzednik pisal reszta z małą pomocą forumowiczów ;)

Pozdrawiam

Witam, Marcin - lat 34, autem jakim jeżdżę na co dzień to golfy 4 i to właśnie do jednego postanowiłem wrzuć coś troszkę lepszego niże seryjne radio MFD. Hobby - elektryka, muzyka. Najczęściej muzykę odsłuchuje w domu na swoim sprzęcie vintage. Jak na razie to styczność z caraudio posiadam minimalną, czytam, składam graty i będziemy działać. Liczę na pomoc użytkowników i cierpliwość administracji ;) Pochodzę z okolic Zielonej Góry, ale aktualnie przebywam w Trier (DE).

Witam wszystkich,

Mam na imię Jan, auto to Skoda Octavia II FL

Rzeczy zamontowane obecnie w aucie to:

Blaupunkt 845 philadelphia

Crunch GTX 4800

Hertz 165 MPK pro

Rockford P165-SE

Rockford P2D2-10

Potrzebuję porady w kwestii poprawy jakości dźwięku :)

Pozdrawiam!

Witajcie.
Jestem Krzysztof i mieszkam w Wolwarku (kujawsko-pomorskie)
Kulam się Renault Megane Scenic i staram się coś robić w tematyce CA.
Czasami naprawiam głośniki i szukając czegoś w necie trafiłem na to Forum.

Pozdrawiam.

Edited by powalla

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...