Jump to content

Jesteś nowy, więc tutaj się witamy... Czytaj pierwszy post!

Recommended Posts

Cześć, jestem Michał. Pierwsze audio poskładałem (raczej ;)) z powodzeniem w Renault Laguna 1996r. Obecnie pracuję nad instalacją w bi-ampingu w Lagunie 2005r.

Jeżeli chodzi o muzykę to słucham chyba wszystkiego poza muzyką poważną i disco-polo (choć na imprezy nie ma niczego lepszego od tej ostatniej ;))

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Witam, mam na imię Piotrek jestem z Bielska-Białej, moje auto to Seicento. Do forum dołączyłem, ponieważ moje audio umarlo i muszę je jakos doprowadzic do stanu, w którym rym bede gralo znosnie.

Witam serdecznie wszystkich!

Mam na imie Sławek i jestem z Jastrzębia-Zdroju

jestem w trakcie projektu dopieszczania  mojego klasyka Mitsubishi Eclipse 1G GS-92r gdzie bedzie montowane dobre car audio firmy Alpine 

Zyczcie mi powodzenia

Koledzy z tego forum mi pomagają wiec pozdrawiam was wszystkich

Witam!

Mam na imię Jarek, wyprowadziłem się pod Warszawę, ale w tygodniu jestem w Wa-wie. Zarejestrowałem się tu już jakiś czas temu szukając informacji i czasami zaglądałem, ale teraz pewnie będę już bardziej "stałym" bywalcem.

Do nowej Octavki 

Edited by powalla

Siema! Tu Pigmejson zwany Krzyśkiem. Wyklułem się 24 lata temu w Lublinie i po wyprawach za granicę aktualnie znów tu egzystuję. Ubóstwiam od dziecka muzykę i chciałbym zasilić porządną sceną moje E34 M30B30. Pozdro!

Witam forumowiczów, mam na imię Magda :) Mam 20 lat i jestem z Opola. Moim obecnym samochodem jest Audi A4 B5 w sedanie :) Znalazłam się tu ponieważ napewno będę potrzebować dobrych rad by zamontować audio cieszące moje uszy

Siemanko wszystkim :D Kamil, lat 23 z okolic Tarnowa. Przybyłem tu, aby polepszyć granie w moim E36 Sedan i pomordować Was troszkę moimi pytaniami :D

@awysocki: to sobie spróbuj zrobić coś z E36 :(

Witam ! Jestem Sebastian i jestem z okolic Konina (woj. Wielkopolskie). Od niedawna posiadam Opla Kadeta E - jest to moje pierwsze autko, które zamierzam obrać sobie jako swego rodzaju projekt i na pewno przyda mi się pomoc z CA jako niedoświadczonemu :P Pozdrawiam

Witam wszystkich Forumowiczów, mam na imię Grzegorz, jestem z Katowic. Od niedawna posiadam Mercedesa "okulara" S210 czyli W210 kombi. Chciałbym trochę poprawić audio, liczę na Waszą pomoc i mam nadzieję się czegoś nauczyć :)

Witam,

Jestem Michał, stworzylem swoje pierwsze car audio w Bmw 5 touring dzięki waszym postom, teraz po kilku tygodniach gdy znudziła mi się jakość, zdecydowałem się coś zmienić i wkoncu zarejestrować na tym forum, już miałem kilka razy zakładać tu konto ;) chce do Was dołączyć, a nie tylko podsłuchiwać.. czytając tematy, szukając informacji, i łącząc je w całość, nie raz w jakimś poście mogłem odpowiedzieć, bo już tyle tego się tu naczytałem, ale nie miałem konta... Pozdrawiam

Witam, mam na imie Mirek - mam 21 lat. Auto jakie posiadam to Honda hr-v 1.6 4x4. Jestem po technikum energetycznym.Od zawsze interesuje się komputerami i teraz nową pasją stały się samochody. Niestety na sprzęcie muzycznym nie znam się ani trochę ale z waszą pomocą się nauczę !