meehow Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Cześć, jestem Michał. Pierwsze audio poskładałem (raczej ;)) z powodzeniem w Renault Laguna 1996r. Obecnie pracuję nad instalacją w bi-ampingu w Lagunie 2005r.Jeżeli chodzi o muzykę to słucham chyba wszystkiego poza muzyką poważną i disco-polo (choć na imprezy nie ma niczego lepszego od tej ostatniej ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek_sl Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Witam, mam na imie Radek jestem ze Słupska posiadam 24 letniego nissana pickupa robie mu renowacje i chcę żeby mial tez cos do powiedzenia ze głośników;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exados Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Witam, mam na imię Piotrek jestem z Bielska-Białej, moje auto to Seicento. Do forum dołączyłem, ponieważ moje audio umarlo i muszę je jakos doprowadzic do stanu, w którym rym bede gralo znosnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragus1208 Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Witam wszystkim. Mam na imię Dawid, mieszkam na pomorzu w miejscowości chojnice. Jeżdżę Opelem Astrą H GTC. Lubię kiedy moje auto potrafi zagrać trochę lepiej niż seria dlatego tutaj jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur9841 Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Mam na imię Artur mam 19 lat, moje auto to Toledo 2, car audio interesuje się od jakiegoś czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz89 Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Witam,Mam na imię Mateusz. Mieszkam w Warszawie, mam 28 lat, chcę poprawić brzmienie w Outlanderze z 2003r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukaszd Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Cześć,Mam na imię Łukasz i 20 lat.Studiuje w Warszawie, a od niedawna jestem właścicielem Audi TT mk1 ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek-jast Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Witam serdecznie wszystkich!Mam na imie Sławek i jestem z Jastrzębia-Zdrojujestem w trakcie projektu dopieszczania mojego klasyka Mitsubishi Eclipse 1G GS-92r gdzie bedzie montowane dobre car audio firmy Alpine Zyczcie mi powodzeniaKoledzy z tego forum mi pomagają wiec pozdrawiam was wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaleq Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Witajcie, jestem Krystian! 23 lata, mieszkam w Lublinie. Obecnie posiadam Megane 1 1.6 16v. Zabawę w ulepszanie CA dopiero zaczynam, także pomoc będzie bardzo miłe widziana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal 2002 Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 (edited) Witam! Mam na imię Jarek, wyprowadziłem się pod Warszawę, ale w tygodniu jestem w Wa-wie. Zarejestrowałem się tu już jakiś czas temu szukając informacji i czasami zaglądałem, ale teraz pewnie będę już bardziej "stałym" bywalcem. Do nowej Octavki Edited August 4, 2017 by powalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pigmej Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Siema! Tu Pigmejson zwany Krzyśkiem. Wyklułem się 24 lata temu w Lublinie i po wyprawach za granicę aktualnie znów tu egzystuję. Ubóstwiam od dziecka muzykę i chciałbym zasilić porządną sceną moje E34 M30B30. Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dogarooney Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Hej jestem Szymon, mieszkam w nysie, mam 24 lata i jeżdżę Renault Megane II CC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awysocki93 Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Witam, jestem Adrian. Mój samochód to SAAB 9-3 SS, auto bardzo nieprzyjemne jeśli chodzi o modyfikacje audio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madzia Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Witam forumowiczów, mam na imię Magda Mam 20 lat i jestem z Opola. Moim obecnym samochodem jest Audi A4 B5 w sedanie Znalazłam się tu ponieważ napewno będę potrzebować dobrych rad by zamontować audio cieszące moje uszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m43b18 Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Siemanko wszystkim Kamil, lat 23 z okolic Tarnowa. Przybyłem tu, aby polepszyć granie w moim E36 Sedan i pomordować Was troszkę moimi pytaniami @awysocki: to sobie spróbuj zrobić coś z E36 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cieniu Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Witam ! Jestem Sebastian i jestem z okolic Konina (woj. Wielkopolskie). Od niedawna posiadam Opla Kadeta E - jest to moje pierwsze autko, które zamierzam obrać sobie jako swego rodzaju projekt i na pewno przyda mi się pomoc z CA jako niedoświadczonemu Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jendrek1975 Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Witam,Andrzej z Przeworska,Auto to Seat Leon 2,zamierzam zainwestować w car audio,mam nadzieję że dużo wyczytam i dużo się nauczę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technozomo Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Witam. Mam na imię Krystian. Posiadam od niedawna Passata b5,5 kombi 1.8T. Mieszkam w Lubinie. W swoim szmeldzwagenie posiadam na chwile obecną radio Alpine CDE 178 BT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greq Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Witam wszystkich Forumowiczów, mam na imię Grzegorz, jestem z Katowic. Od niedawna posiadam Mercedesa "okulara" S210 czyli W210 kombi. Chciałbym trochę poprawić audio, liczę na Waszą pomoc i mam nadzieję się czegoś nauczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harp_un Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Cześć wszystkim. Bartek z tej strony. Mieszkam w Katowicach. Posiadam Mitsubishi Lamcera X z radiem Clarion Max983HD na pokładzie.Właśnie z powodu tego sprzętu trafiłem na forum Strefy CarAudio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeczny_52 Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Witam.Mam na imię Darek, rocznik 63', jeżdżę Sharanem ADY. Do was trafiłem przy okazji jakiejś dyskusji na forum samochodowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anesson Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Witam, Jestem Michał, stworzylem swoje pierwsze car audio w Bmw 5 touring dzięki waszym postom, teraz po kilku tygodniach gdy znudziła mi się jakość, zdecydowałem się coś zmienić i wkoncu zarejestrować na tym forum, już miałem kilka razy zakładać tu konto ;) chce do Was dołączyć, a nie tylko podsłuchiwać.. czytając tematy, szukając informacji, i łącząc je w całość, nie raz w jakimś poście mogłem odpowiedzieć, bo już tyle tego się tu naczytałem, ale nie miałem konta... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poverek Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 WitamAdrian z okolic Białegostoku. Po czasie stwierdziłem że pora wrzucić lepszy sprzęt grający do mojego passata fl, forum czytam już od dawna lecz postanowiłem dziś założyć konto. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirabel21 Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Witam, mam na imie Mirek - mam 21 lat. Auto jakie posiadam to Honda hr-v 1.6 4x4. Jestem po technikum energetycznym.Od zawsze interesuje się komputerami i teraz nową pasją stały się samochody. Niestety na sprzęcie muzycznym nie znam się ani trochę ale z waszą pomocą się nauczę ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bombelaz Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Cześć!Mam na imię Tomek, jestem z Warszawy. Postanowiłem zrobić coś z audio w swojej Hondzie Civic Hatchback 2.0 04' więc pomęczę Was trochę pytaniami początkującego. Miłego dnia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts