peter1i Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Witam kupiłem skrzynie z dwoma głośnikami pioneera i do jednego głośnika było podpięte (zwrotnica)?? Nie wiem po co lecz byka podpięty do jednego głośnika a głośniki były podpięte szeregowo?? Jakoś wykonania tego mnie przeraża i pytania co to jest i warto usunąć to ?? Dziękuję są pomoc Tutaj zdjęcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Wywal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus1984 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Jakoś wykonania tego mnie przeraża Co w niej przerażającego ? Zwyczajna zwrotnica, mając filtry w radiu/wzmacniaczu usuń to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel S. Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 a z ciekawosci daj fotke ;)moze bedzie kolejna ciekawostka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts