t00m3q Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 To samo nie będzie, dls a7 nie gra tak samo np jak a8+a6 ;]Co nie zmienia faktu ze napisałem ze ja tak wole a dla kolegi fakt lepiej jak 5 ch sobie zapoda na raz będzie mu łatwiej ogarnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 To samo nie będzie, dls a7 nie gra tak samo np jak a8+a6 ;]Co nie zmienia faktu ze napisałem ze ja tak wole a dla kolegi fakt lepiej jak 5 ch sobie zapoda na raz będzie mu łatwiej ogarnąć łatwiej tzn ? Gałek do kręcenia tyle samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber83 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Myślę, że Tomkowi chodzi o jednolity profil a ciężko trafić A8 . Dyskusja o marchewkę. Ja bym na miejscu założyciela tematu popróbował z dls a7. Ten kanał mono spokojnie daje radę np. z helix'em p10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wcrew Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Daje również radę z Aliante i niczego mu nie brakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Czyli co a7 nie ma jednolitego profilu ? Oczywiście ze poradzi sobie z większością subow do sq. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber83 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 No właśnie ma...Rozek nie szukaj dziury w całym. Jest dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t00m3q Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Dokładnie chodzi o brzmienie na 5ch łatwiej to ogarnąć ;) wiadomo w każdym dls bedzie podobny profil ale inna charakterystyka Natomiast uważam ze więcej funu jest z 4ch i np mono takie osobiste spostrzeżenie to tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Co nie zmienia faktu ze trzeba wydać kasy x2 a kapcie z różnicy napewno nie spadną no i miejsce którego kolega obecie mowi ze nie ma . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 posłuchać nie będzie mi dane żadnego pewnie przed zakupem z resztą inaczej grają w każdym aucie,ale zwęziłbym chyba do poniższych 3, wolałbym jeden klocek na pasywny przód i suba, ot takie udogodnienie.Mosconi AS200.4DLS A7Genesis five channel Wszystko się rozbije też o kasę na koniec. Jak by ktoś coś miał na handel to dajcie znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszi Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Z tych trzech,kupiłbym AS200.4 .Możesz jeszcze zobaczyć Audisona AV 5.1K HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t00m3q Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Jak chcesz pasywnie to nie potrzebne ci tyle kanałow chyba ze biamp masz na zwrotce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinoff Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Mosconi AS200.4Miałem kiedyś na wooferach zapięty 200.2, mile wspominam i także jestem za tym abyś szukał 200.4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdekP Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Jak chcesz uslyszec 4 woofery Helix E8W w furtkach pedzone przez as200.4 to zapraszam w lubuskie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Dzięki za zaproszenie ale kawał drogi Poszperałem trochę i cieżko wyszukać 200.4 albo taki ze mnie szukacz. Poprawcie mnie. Na jednej z polskich stron jest ten wzmak. Paczę i widzę ze różni sie 200zl pomiędzy 4s a 4w czyli kolorem. Czy to ma sens ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 padło na 200.4 na dniach się pojawi. Zżera mnie ciekawość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 Co Wy na tego suba zeby dopełnić temat ?http://www.audioassault.co.uk/Audio_System_HX10_SQ_Subwoofer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Myślisz że nie ma info na jego temat na naszym forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 Myślisz że nie ma info na jego temat na naszym forum?Ależ jest. Dużo ludzi sprzedaje trochę kupuje. Zapytałem w sensie uzupełnienia zestawu a nie co kto myśli o tym głośniku.Co pewnie tez nie ma odniesienia bo trzeba by posłuchać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted June 18, 2016 Author Share Posted June 18, 2016 Powoli do przodu.Obudować pierścienie. Wzmak póki co, bo będziemy robić zabudowę na suba za tylnym siedzeniem.Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Gra dołem już przy lekkim odkręceniu w porównaniu do poprzednika - to tak przy szybkim odsłuchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 IMG_20160618_130949.jpgIMG_20160618_131009.jpg Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Gra dołem już przy lekkim odkręceniu w porównaniu do poprzednika - to tak przy szybkim odsłuchu.Dobry ruch z tym wzmakiem , napewno wiecej dolu sie pojawi a co do gory to daj znac ☺ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinoff Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Gra dołem już przy lekkim odkręceniu w porównaniu do poprzednika - to tak przy szybkim odsłuchu.No to nie widzę powodu abyś jeszcze się trochę bardziej wykosztował i dokupił 50.2 na tweetki puszczając całość aktywnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t00m3q Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 No to nie widzę powodu abyś jeszcze się trochę bardziej wykosztował i dokupił 50.2 na tweetki puszczając całość aktywnie X2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted June 18, 2016 Author Share Posted June 18, 2016 Dobry ruch z tym wzmakiem , napewno wiecej dolu sie pojawi a co do gory to daj znac ☺Z góra sie odsłuchuję ale na bank jest wiecej detali. Aubergie-chris rea ładnie gada. Początek kiedy chodzi sobie fajnie pokazuje co i gdzie jest.No to nie widzę powodu abyś jeszcze się trochę bardziej wykosztował i dokupił 50.2 na tweetki puszczając całość aktywnie A co to 50.2 ? Chyba nie podołam aktywnie póki co. Chce sie nacieszyć i dokończyć to co zaplanowałem i zobaczyć rezultat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinoff Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 A co to 50.2 ?Miał być AS50.2 ale zdaje się, że takiego nie zrobili( a ja się za mocno rozpędziłem) i najmniejszy z serii, to AS100.2 Spróbuj właśnie taki do napędu tweetków zakupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 Miał być AS50.2 ale zdaje się, że takiego nie zrobili( a ja się za mocno rozpędziłem) i najmniejszy z serii, to AS100.2 Spróbuj właśnie taki do napędu tweetków zakupić.Jasne już. Kusisz ale to na przyszłość. Daleka :-)Muszę skończyć boczki - obmyślam plan zeby było ładnie. Zabudować suba ( padło na audio system hx 10")Pobawić sie z tweeterami, pomierzyć i zobaczyć co wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts