Jump to content

Accord VIII dynaudio 242GT

a5150g
 Share

Recommended Posts

To samo nie będzie, dls a7 nie gra tak samo np jak a8+a6 ;]

Co nie zmienia faktu ze napisałem ze ja tak wole a dla kolegi fakt lepiej jak 5 ch sobie zapoda na raz będzie mu łatwiej ogarnąć

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

To samo nie będzie, dls a7 nie gra tak samo np jak a8+a6 ;]

Co nie zmienia faktu ze napisałem ze ja tak wole a dla kolegi fakt lepiej jak 5 ch sobie zapoda na raz będzie mu łatwiej ogarnąć

łatwiej tzn ?

Gałek do kręcenia tyle samo.

Myślę, że Tomkowi chodzi o jednolity profil a ciężko trafić A8 :). Dyskusja o marchewkę. Ja bym na miejscu założyciela tematu popróbował z dls a7. Ten kanał mono spokojnie daje radę np. z helix'em p10

Dokładnie chodzi o brzmienie na 5ch łatwiej to ogarnąć ;) wiadomo w każdym dls bedzie podobny profil ale inna charakterystyka

Natomiast uważam ze więcej funu jest z 4ch i np mono takie osobiste spostrzeżenie to tyle :P

posłuchać nie będzie mi dane żadnego pewnie przed zakupem z resztą inaczej grają w każdym aucie,ale zwęziłbym chyba do poniższych 3, wolałbym jeden klocek na pasywny przód i suba, ot takie udogodnienie.

Mosconi AS200.4

DLS A7

Genesis five channel

Wszystko się rozbije też o kasę na koniec.

Jak by ktoś coś miał na handel to dajcie znać.

Dzięki za zaproszenie ale kawał drogi :)

Poszperałem trochę i cieżko wyszukać 200.4 albo taki ze mnie szukacz.

Poprawcie mnie.

Na jednej z polskich stron jest ten wzmak. Paczę i widzę ze różni sie 200zl pomiędzy 4s a 4w czyli kolorem. Czy to ma sens ?

Myślisz że nie ma info na jego temat na naszym forum?

Ależ jest. Dużo ludzi sprzedaje trochę kupuje. Zapytałem w sensie uzupełnienia zestawu a nie co kto myśli o tym głośniku.

Co pewnie tez nie ma odniesienia bo trzeba by posłuchać.

post-18756-0-14785400-1466252302_thumb.jpgpost-18756-0-37042000-1466252306_thumb.jpg

Powoli do przodu.

Obudować pierścienie. Wzmak póki co, bo będziemy robić zabudowę na suba za tylnym siedzeniem.

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Gra dołem już przy lekkim odkręceniu w porównaniu do poprzednika - to tak przy szybkim odsłuchu.

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Gra dołem już przy lekkim odkręceniu w porównaniu do poprzednika - to tak przy szybkim odsłuchu.

No to nie widzę powodu abyś jeszcze się trochę bardziej wykosztował i dokupił 50.2 na tweetki puszczając całość aktywnie :)

Dobry ruch z tym wzmakiem , napewno wiecej dolu sie pojawi a co do gory to daj znac ☺

Z góra sie odsłuchuję ale na bank jest wiecej detali. Aubergie-chris rea ładnie gada. Początek kiedy chodzi sobie fajnie pokazuje co i gdzie jest.

No to nie widzę powodu abyś jeszcze się trochę bardziej wykosztował i dokupił 50.2 na tweetki puszczając całość aktywnie :)

A co to 50.2 ?

Chyba nie podołam aktywnie póki co. Chce sie nacieszyć i dokończyć to co zaplanowałem i zobaczyć rezultat.

A co to 50.2 ?

Miał być AS50.2 ale zdaje się, że  takiego nie zrobili( a ja się za mocno rozpędziłem) i najmniejszy z serii, to AS100.2 :hyhy:

Spróbuj właśnie taki do napędu tweetków zakupić.

Miał być AS50.2 ale zdaje się, że  takiego nie zrobili( a ja się za mocno rozpędziłem) i najmniejszy z serii, to AS100.2 :hyhy:

Spróbuj właśnie taki do napędu tweetków zakupić.

Jasne już. Kusisz ale to na przyszłość. Daleka :-)

Muszę skończyć boczki - obmyślam plan zeby było ładnie.

Zabudować suba ( padło na audio system hx 10")

Pobawić sie z tweeterami, pomierzyć i zobaczyć co wyszło.