Cage Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Hej,ostatnio dałem ogłoszenie że szukam zestawu odseparowanego. W sklepie na wolumenie w Warszawie kupiłem HSK 165 za 390 zeta.Myślałem ze tak tanio bo gość mówił, ze długo leżą, zresztą pozostałe wszystkie zestawy Hertza mieli od elcoexim więc założyłem że to nie fake. Kupiłem, ale po rozpakowaniu w domu zacząłem drążyć, no i okazało się że to fake.Potwierdziło mi to elco exim na podstawie tego oto dokumentu przygotowanego przez włochów:http://www20.zippyshare.com/v/JWDFnpcI/file.html --->Raport o fałszywych HSK wrzucam to tu bo tego tu nie widziałem a moe ktos chce zobaczyć sobie.Jak było to zamknijcie i już pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Przynajmniej masz w uczciwej cenie, nie ma biedy Mi kiedyś tutaj jeden z naczelnych handlarzy chciał wcisnąć używane podróbki HSK w stanie lekko mówiąc średnim za 450zł... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimix Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Charakterystyka podróby 16,5 lepsza niż oryginał, a wykres wysokotonówki ładnie wygładzony na korzyść oryginal. Nie kupiłbym nawet podróbek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczson Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Ja swojego czasu miałem zestaw HSK165.3. Podróbki kupione za 250zł. Za taką kasę w mojej ocenie grały świetnie.Napędziałem ja Soniaczem XM-6020. Bardzo fajnie wspominam to połączenie i w tym budżecie nie widze dla podróbek konkurencji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Było dużo o hsk jedni słyszeli inni nie Hertz a nertz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cage Posted December 15, 2015 Author Share Posted December 15, 2015 Ja je zwróciłem, stwierdziłem że nie chcę podróbek. Wolałem nie ryzykować jeździć i sie zastanawiać czy grają lepiej niż ori czy nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts