lklukasz Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 CzescJako, ze kazdy z nas chetnie by pojechał spotkać sie ze znajomymi do miasta zaprzyjaźnionego z ca mam propozycje. Kazdy z nas musi pokonać duża ilosc kilometrów aby sie z nimi spotkać i poświecić czas na dojazd.Co powiecie na spotkanie mniej wiecej po srodku tego "trojkata Bermudzkiego" Proponuje okolice sochaczewaLódz i Warszawa ma dojazd prosty bo autostradaOdległość odpowiednio ok 90km i 70kmPłock ma nieco blizej ale nie ma autostrady Konkretne miejsce do ustalenia- mile widziane propozycje Termin i godzina rowniez Fajnie jakby mogło jak najwiecej osob sie spotkać Co wy na to?Pogoda jest bardzo dobra mozna by spędzić dzien w miłym towarzystwie i posluchac innych niz zwykle aut.Zapraszam do dyskusji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomoMadej Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Coś w tym jest Łukasz. Ostatnio postanowiłem odwiedzić także spot Płocki i nie był to z pewnością mój ostatni raz. Termin łódzkiego niestety mi nie pasował, ale śledzę temat. Problemem pozostaje miejsce, które powinno być zadaszone, gdyby pogoda nie sprzyjała.Z drugiej strony, jak chciałem posłuchać czegoś innego, to te 80 km do Płocka czy 140 do Łodzi nie są wielką wyprawą. W poszukiwaniu oszczędności można pojechać z kimś na jedno auto.A jeśli chodzi o same spoty, to moim zdaniem ja wolę te mniejsze spoty kilkugodzinne, 5-10 grających aut do posłuchania i jest czas usiąść w nich na te 20 minut. Chyba, że taki spot byłby na prawie cały dzień, jak gliwickie wiosny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juby Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Pomysł fajny Do Sochaczewa 300 km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Ja jestem zawsze "za" Kiedys już chciałem takie coś zmajstrować i to w dniu gdzie i w Wawie i Łodzi byly spoty tego dnia jednak nic nie wyszlo. Troche Łukasz zle odległości podałes. Nie 90 i 70 tylko mniej bo jechac autostrada do Sochaczewa to troche kiepski pomysł stara "dwójka" jest tez fajną drogą Nie mniej jednak ja jestem bardzo "za" przy starej dwójce w strone Łowicza była kiedyś fajna knajpka z duzym parkingiem wiec nawet jakis obiadek byłby w opcji Oby tylko termin podpasowal jak będę w PL i jestem na 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULII Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 a może ruszyć całą strefą i organizować to w formie zawodów ??? Ustalić "powiedzmy" trzy miejsca na mapie spiąć poślady z grillem itp. Dodatkowo każdy przybyły jest sędzią i zawodnikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmej Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Pomysł fajny i podtrzymuję, pytanie tylko czy lokalni się zgodzą na wypad poza obrys miasta Kto wcześniej odwiedzał sąsiednie spoty dalej to zrobi. Wystarczy chcieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted April 12, 2015 Author Report Share Posted April 12, 2015 Przemek jesteś w stanie ustalić adres tej knajpy? Mysle, ze trzeba by zadzwonić i zapytac czy mozna skorzystać z parkingu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Pomysł dobry, oby nie o 16 i dalej. Najlepiej z rana, żeby na spokojnie na obiad wrócić bądź zjeść na miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted April 12, 2015 Author Report Share Posted April 12, 2015 Myśle, ze z parkingiem nie bedzie problemu jak zjemy na miejscu I tez myślałem o całym dniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Z parkingiem tam to nie kłopot bo tam ciężarówki na noc stają wydaje mi sie ze dzwonic nie trzeba https://e-turysta.net/zajazd-sloneczny-zakatek-nowa-sucha-117147.html To chyba tu o ile sie nie mylę A jakby komuś sie zaniemogło to i niedrogi hotel jest więc i integracja wchodzi w grę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted April 12, 2015 Author Report Share Posted April 12, 2015 No to miejsce mamy Termin ustalmy i zróbmy listę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomoMadej Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 25.04, bo z majówką może kolidować niektórym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted April 12, 2015 Author Report Share Posted April 12, 2015 Moze raczej początek maja Nie koniecznie pierwszy weekend Trzeba by jeszcze chwile posiedzieć przy samochodach zeby było co pokazac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Jestem za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 16-17 maja lub 6-7 czerwiec. Inaczej niestety mnie nie bedzie Siedziec nie ma co przy autach. Nawet jak nie zagra to i tak wartonsie spotkać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted April 12, 2015 Author Report Share Posted April 12, 2015 Spotkać tak ale i posluchac 16-17 maja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinoff Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Aż takich znaczących podziałów to nie ma. Tak to się musiało skończyć - każdy u każdego chce posłuchać, a jak nie posłuchać, to chociaż się spotkać i pogadać. Złotego środka na to wszystko nie będzie i Socho wydaje się dobrym pomysłem a cały pomysł jak najbardziej popieram.Ja 16-17 maja powinienem mieć trochę wolnego więc może mi sie uda na kilka godzin zajechać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULII Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 zaplanuję wyjazd do Łodzi w tym terminie to może i ja podjadę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmej Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 16-17 maja?+1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artbass Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 czemu nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUBU Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 I ja bym chętnie się spotkał Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted April 12, 2015 Author Report Share Posted April 12, 2015 Czyli termin mozemy uważać za przyjęty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomoMadej Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Jestem za 16 maja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulis Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 W końcu muszę się wybrać a na taki spot koniecznie:) Będzie coś z tego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted April 16, 2015 Author Report Share Posted April 16, 2015 Po kilku dniach sprzeciwów nie widze wiec mozemy uznać termin 16 MAJA Za przyjęty Proponuje robic listę uczestników powoli: 1. Ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts