Ache Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Ja bym tez nie pogardzil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 panowie kiedy znowu umawiamy sie pod M1 w zabrzu juz polowa maja a spot z tego co wiem mial sie odbyc w przeciagu miesiaca wszyscy cicha siedza a ludzie tu porad potrzebuja zeby na zywca pogadac a nie przez forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 ruby1986, Poczytaj kilka postów do tyłu to będziesz wiedział, że szykuje się bardzo ciekawy spot w ostatni weekend maja w gliwicach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 wiem, bo czytalem ale mi chodzilo o taki mniej komercyjny spot tak jak to bylo w kwietniu pod M1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ache Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 A ja bylbym za tym, zeby tez sie spotkac jeszcze w jakims mniej komercyjnym gronie Moze byc przed Gliwicami, moze byc po.. O ile auto polakieruje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ache Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Ja na 99% powinienem byc O ile Madzia wyschnie, a jak nie to postaram sie z kims zabrac W koncu zalegam Ci hajs http://localhost/strefa/ipb/public/style_emoticons/default/smile.gif [ Dodano: 2009-05-29, 21:52 ]Halo halo! Kto jutro jedzie ze Slaska i o ktorej?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Kto by się pisał na spontan spot w ten weekend? Opcja jest, żeby to zrobić w Raciborzu u kumpla na garażu. Garaż ma w miejscu gdzie nikt nam nie będzie marudzić jak będzie za głośno(nie raz tłukliśmy się tam przez całą noc).Jest grill Nie wiem tylko co komu bardziej by pasowało, sobota czy niedziela, mnie to obojętne, mastah22 zapewne też, a niektórzy chcieliby posłuchać jak teraz suby u niego grają. Kumpel w pasku ma już jako tako pochytane audio(r6a + domowy seas 1,5" cięte przy ok. 1,5kHz aktywnie ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ache Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Ja zobacze, tak jak Ci pisalem, jak tam u mnie na garazu impeza ze slupkami wyjdzie.. Ale jak bedzie czas, to jak najbardziej na tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 A wiec chłopaki trzeba odkopać temacik bo coś cisza a na ostatnim spociku było spoko wiec może warto znowu się spotkać??Wstępnie może za 2tyg w niedziele??Pisać rzucać terminy coś się przebierze co większości będzie pasować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Mi pasuje sobota lub niedziela .... miejscówka też ważna, więc gdzie? PS: Cursor Twoja skrzynka ma się dobrze,a trzymam ją w suchym przewiewnym miejscu , a nie w skwarze ..czytaj w aucie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 No miejscówa może tam gdzie ostatnio na tym parkingu w Zabrzu koło M1.U mnie w grę wchodzi tylko niedziela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Lipiec odpada? Widziałeś> 25 i 26 lipiec > Tychy zawody CA (SQ i to co Cię interesuje chyba bardziej SPL ) PS: zresztą w sierpniu tez są w Gliwicach , no i wrzesień Będzin i Katowice ... trochę tego jest w okolicy Śląska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inco Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Jestem nowy ale zapraszam na Piknik do Bartaza w imielinie 11/12 lipca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 To jak chłopaki na kiedy się ustawiamy na tych zawodach?? Mi (i pewnie kudłatemu też) by pasowała najlepiej niedziela 26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Panowie, zawody zawodami ( Tychy ), ale moim zdaniem lepiej zrobić podobny spot jak wtedy w kwietniu pod M1 w Zabrzu. Miejscówkę można zmienić komu nie pasuje, a jak nie to znowu parking pod Norautu, tylko trzeba by było jakiś sensowny termin ustalić ! Mnie najbardziej odpowiadałaby ta niedziela - 19 lipca, bo potem niestety dopiero najwcześniej 9 sierpnia ( będę bez auta ). Więc Panowie zastanawiamy się, robimy burzę mózgów i ustalamy najrozsądniejszy termin dla wszystkich, pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilu Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 ja tam z miła checia ale 19 - zlot w łazach i trzeba jechac powalczyc takze odpadam chyba ze ekipa cala pojedzie powalczyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 I co Panowie, dalej cisza w tym temacie , może wreszcie by się coś ruszyło i byśmy się ugadali na jakiś konkret termin i miejsce w najbliższym czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 cursor myślisz o oficjalnym zlocie SCA :) Jak tak to Śląsk i Opolskie jedzie do Wrocka i połączymy dwie imprezy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 Może warto coś ruszyć w tym temacie i ugadać się na wrzesień. Proponowałbym tylko jakąś miejscówkę na uboczu, a nie parking z marketu. Już ostatnio na M1 miałem trochę stracha wyciągać graty z passata od usii, jak zaczęli się pajace zjeżdzać. Znam jedną miejscówkę w centrum katowic gdzie pewnie dałoby się załatwić spotkanie(spokojnie tam zmieści się 20 aut), problem jest tylko jeden, wjazd na ten plac. Przed wjazdem jest kawałek niewyasfaltowany i dosyć dziuramy(chociaż jak ja dałem radę combo, to wy też dacie) + właścicielka terenu inteligentnie zamontowała na środku miejsce, do zakotwiczenia blokad z bramy(brama ma 2 półówki) i wystaje to na jakieś 7-10cm od ziemi.Ja wjeżdżałem combo po drabince, którą kumpel mi podstawił Myślę, że dałoby się tam załatwić.Inna opcja to kumpla garaż, gdzie dłubię przy swoim. Miejscówka na uboczu, można robić imprezę do rana i nikt się nie czepia, tyle, że tu zaś jest kwestia odległości, bo to jednak koniec śląska(mam ok. 20km do granicy czeskiej ).Jeśli macie jakieś inne propozycje to zapronujcie coś.Może tym razem zrobimy spota pod opolem? Mnie to wsio rawno, bo dystans mam ten sam, osobom z katowic to też w sumie nie powinno przeszkadzać, bo wskoczycie na A4 i lecicie, aż do opola. Co wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 cursor o jakim miejscu w centrum Kato myślałeś ?Mnie termin w sumie jeden kit, bylebym wiedział wcześniej o nim Ze mną jak z dzieckiem i nawet te okolice Raciborza czy Opola pasują.Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Mi też w sumie na 99% obojętne kiedy i gdzie,byle by to było niedzielne popołudnie i byle nie 28 września (AGRO SHOW koło poznania będzie hehehe) albo 10 październik (możliwe że Rajd Dolnośląski się jednak odbędzie) Reszta terminów powinna w moim przypadku wypalić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 A może zrobimy tak, że 13.09 umówimy się w czeladzi rano(zawody easca, część SQ), a później przeniesiemy się jakieś bardziej ustronne miejsce(chociażby miejscówka w katosach o której wspominałem).Co wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Mi pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 zola, jak coś polecimy razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 A może zrobimy tak, że 13.09 umówimy się w czeladzi rano(zawody easca, część SQ), a później przeniesiemy się jakieś bardziej ustronne miejsce(chociażby miejscówka w katosach o której wspominałem).Co wy na to? To i ja się podpisuję pod to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts