Jump to content

Śląśk i Opolskie - może jakiś spocik

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

panowie kiedy znowu umawiamy sie pod M1 w zabrzu :?::rotfl: juz polowa maja a spot z tego co wiem mial sie odbyc w przeciagu miesiaca :?::) wszyscy cicha siedza a ludzie tu porad potrzebuja :] zeby na zywca pogadac a nie przez forum :)

• 2 weeks later...

Ja na 99% powinienem byc :rotfl: O ile Madzia wyschnie, a jak nie to postaram sie z kims zabrac :hyhy: W koncu zalegam Ci hajs http://localhost/strefa/ipb/public/style_emoticons/default/smile.gif

[ Dodano: 2009-05-29, 21:52 ]

Halo halo! Kto jutro jedzie ze Slaska i o ktorej??

• 3 weeks later...

Kto by się pisał na spontan spot w ten weekend?

Opcja jest, żeby to zrobić w Raciborzu u kumpla na garażu.

Garaż ma w miejscu gdzie nikt nam nie będzie marudzić jak będzie za głośno(nie raz tłukliśmy się tam przez całą noc).

Jest grill :]

Nie wiem tylko co komu bardziej by pasowało, sobota czy niedziela, mnie to obojętne, mastah22 zapewne też, a niektórzy chcieliby posłuchać jak teraz suby u niego grają. :cool:

Kumpel w pasku ma już jako tako pochytane audio(r6a + domowy seas 1,5" cięte przy ok. 1,5kHz aktywnie :D ).

• 4 weeks later...
A wiec chłopaki trzeba odkopać temacik bo coś cisza a na ostatnim spociku było spoko wiec może warto znowu się spotkać??Wstępnie może za 2tyg w niedziele??Pisać rzucać terminy coś się przebierze co większości będzie pasować.

Mi pasuje sobota lub niedziela .... miejscówka też ważna, więc gdzie?

PS: Cursor Twoja skrzynka ma się dobrze,a trzymam ją w suchym przewiewnym miejscu , a nie w skwarze ..czytaj w aucie :D

Lipiec odpada? Widziałeś> 25 i 26 lipiec > Tychy zawody CA (SQ i to co Cię interesuje chyba bardziej SPL :D )

PS: zresztą w sierpniu tez są w Gliwicach , no i wrzesień Będzin i Katowice ... trochę tego jest w okolicy Śląska :D

Panowie, zawody zawodami ( Tychy ), ale moim zdaniem lepiej zrobić podobny spot jak wtedy w kwietniu pod M1 w Zabrzu. Miejscówkę można zmienić komu nie pasuje, a jak nie to znowu parking pod Norautu, tylko trzeba by było jakiś sensowny termin ustalić ! Mnie najbardziej odpowiadałaby ta niedziela - 19 lipca, bo potem niestety dopiero najwcześniej 9 sierpnia ( będę bez auta :D ). Więc Panowie zastanawiamy się, robimy burzę mózgów i ustalamy najrozsądniejszy termin dla wszystkich, pzdr :D

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Może warto coś ruszyć w tym temacie i ugadać się na wrzesień.

Proponowałbym tylko jakąś miejscówkę na uboczu, a nie parking z marketu. Już ostatnio na M1 miałem trochę stracha wyciągać graty z passata od usii, jak zaczęli się pajace zjeżdzać.

Znam jedną miejscówkę w centrum katowic gdzie pewnie dałoby się załatwić spotkanie(spokojnie tam zmieści się 20 aut), problem jest tylko jeden, wjazd na ten plac. Przed wjazdem jest kawałek niewyasfaltowany i dosyć dziuramy(chociaż jak ja dałem radę combo, to wy też dacie) + właścicielka terenu inteligentnie zamontowała na środku miejsce, do zakotwiczenia blokad z bramy(brama ma 2 półówki) i wystaje to na jakieś 7-10cm od ziemi.

Ja wjeżdżałem combo po drabince, którą kumpel mi podstawił :(

Myślę, że dałoby się tam załatwić.

Inna opcja to kumpla garaż, gdzie dłubię przy swoim. Miejscówka na uboczu, można robić imprezę do rana i nikt się nie czepia, tyle, że tu zaś jest kwestia odległości, bo to jednak koniec śląska(mam ok. 20km do granicy czeskiej :( ).

Jeśli macie jakieś inne propozycje to zapronujcie coś.

Może tym razem zrobimy spota pod opolem? Mnie to wsio rawno, bo dystans mam ten sam, osobom z katowic to też w sumie nie powinno przeszkadzać, bo wskoczycie na A4 i lecicie, aż do opola.

Co wy na to?

Mi też w sumie na 99% obojętne kiedy i gdzie,byle by to było niedzielne popołudnie i byle nie 28 września (AGRO SHOW koło poznania będzie hehehe) albo 10 październik (możliwe że Rajd Dolnośląski się jednak odbędzie) :hyhy: Reszta terminów powinna w moim przypadku wypalić.

A może zrobimy tak, że 13.09 umówimy się w czeladzi rano(zawody easca, część SQ), a później przeniesiemy się jakieś bardziej ustronne miejsce(chociażby miejscówka w katosach o której wspominałem).

Co wy na to?

A może zrobimy tak, że 13.09 umówimy się w czeladzi rano(zawody easca, część SQ), a później przeniesiemy się jakieś bardziej ustronne miejsce(chociażby miejscówka w katosach o której wspominałem).

Co wy na to?

To i ja się podpisuję pod to :)