cursor Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Jak w temacie. Kto pisałby się na jakiś spot?W moim przypadku i do Opola, i do Katowic mam 80km, więc mnie to w sumie wszystko jedno gdzie miałby być spot. Byłby ktoś chętny na takowy spot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Hm,jakby się troszkę ludzi zebrało to można by pomyśleć,ja bym się pisał.Do Opola mam ok 60km a Katowice to już ok 130km wolałbym okolice Opola le jakby się zebrało więcej ludzi z okolic Katowic też można w tamtych okolicach pomyśleć ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 ja z wro do opola mam 85 wiec jak by faktycznie bylo wiecej ludkow i zdaze skompletowac nowy sprzet to czemu nie ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuuudlaty Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Jeśli czas pozwoli to i ja się zjawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 Może ustalimy jakiś termin? Proponuje 28.03 Przydałoby się, żeby ktoś z okolic Opola zaproponował jakąś dobrą miejscówkę? Może Karolinka albo Macro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.W.W Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Może ustalimy jakiś termin? Proponuje 28.03 Przydałoby się, żeby ktoś z okolic Opola zaproponował jakąś dobrą miejscówkę? Może Karolinka albo Macro? Napiszcie panowie potem adres, jak ustalicie. Ja mam do Opola 50 km i chętnie się zjawię, jak czas pozwoli. Chętnie posłuchałoby się jakichś PO-650 przed zakupem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 No szkoda że małe ale cóż poradzisz...Ja jestem jak najbardziej,sobotnie wieczory mam raczej pozajmowane.Ale jakby ekipa sie zebrała to i sobota mogła by być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 powoli powoli, Kuudlaty deklarowal ze niedziele ma wolne, Dave do Opola tez moze dojechac mówił tak ze trzeb aby ustalic jakis konkretny termin i jadymy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 powoli powoli, Kuudlaty deklarowal ze niedziele ma wolne, Dave do Opola tez moze dojechac mówił tak ze trzeb aby ustalic jakis konkretny termin i jadymy...Trzeba też ustalić jakąś kompromisową miejscówkę, chyba, że zrobimy 2 spoty(jeden w Opolu, drugi np. w Katosach, szkoda tylko, że w obie lokalizację to my będziemy mieli najdalej), bo chętni tę są Węgrzol i D.W.W, a są z Rybnika, Ache jest z Chorzowa i też pewnie by się pisał. P.S. Głupie pytanie, kto pisałby się na spontan spot np. jutro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuuudlaty Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Ja w zależności od pory spotu bym się pisał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 Ja w zależności od pory spotu bym się pisałTo odpowiedź na to pytanie? P.S. Głupie pytanie, kto pisałby się na spontan spot np. jutro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuuudlaty Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Mi pasuje w święta i niedziele jechać na spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herman89 Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Panowie pomimo tego ze moj sprzet nie jest jakis wysokich lotow(mam nadzieje ze czas to zmieni ) to chetnie bym przyjechal na spot, pogadac z bardziej doswiadczonymi niz ja w tej dziedzinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wegrzol22 Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 jestem jak najbardziej za jaki i nero-partner tez by był tylko dajcie znać wcześniej co i jak:):)pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Proponuje 19.04 na M1 w Zabrzu, godzina 16:00, żeby był czas na pogawędkę i możliwość przepięcia klocków. Jest ktoś chętny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suerte Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 jestem całkiem nowy w tej dziedzinie można powiedzieć, jak i na tym forum, ale z wielką chęcią wpadnę na spocik, porozmawiać, pooglądać, posluchac porad co do CA zaczynam budować CA u siebie w autku od podstaw...także czekamy na kolejnych chętnych.... ja się zjawię na 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kłosiol Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Witam, też moge podjechać na jakiś spot ale czy na tym parkingu w Zabrzu jest odpowiednia miejscówka??Żeby sie nie okazało,że nie ma gdzie stanąć a obok pełno przypadkowych ludzi robiacych zakupy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suerte Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Kłosiol, na zabrzańskim m1 nie od dziś się organizuje takie spotkanka, zapewniam jest tam sporo miejsca, także bez pękacji )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNTER Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Panowie, dzięki za info. Chętnie podjadę polukać co macie. U mnie nowe autko i jeszcze nic nie robione dlatego tylko popatrzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 ueee chlopaki z wrocka i okolic sie zabrze zrobilo... nieciekawie bo ja niestety nie dojade zbyt duzy kawal drogi a napiety harmonogram ostatnio... A z checia bym posluchal co tam macie (zwlaszcza subikow) bo sie przymierzam do zakupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
granol Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 jesli nie bede mial meczu to bede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suerte Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 no i jak widać robi się dość spora grupka oby tak dalej ) i żeby nam pogoda dopisała ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Propozycja bardzo konkret ja chętnie bym się pisał w tą niedziele z tym, że godzina troszku nie bardzo jakby szło później się spiknąć ??, np. koło 18 bo zanim ja z roboty zajade na to M1 to bedzie akurat ta pora p.s. fakt, faktem jeszcze sporo musze w furze zmontować CA ale ile jest to na razie wystarczy do jakiegoś tam odsłuchu Pzdr !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ache Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Ja mysle, ze spokojnie tam do tej 18 bedziemy.. Ja mam duzo do przepinania (przynajmniej 2 radia i chyba 2 wzmaki), wiec troche zejdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruby1986 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 To bardzo mnie to cieszy na A4 sie troche podgoni i akurat na 18 powinienem sie pojawic "Srebną Strzałą" p.s. tylko zrobcie dużo łomotu zebym wiedzial gdzie ekipa stoi pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts