Jump to content

Śląśk i Opolskie - może jakiś spocik

Recommended Posts

Jak w temacie. Kto pisałby się na jakiś spot?

W moim przypadku i do Opola, i do Katowic mam 80km, więc mnie to w sumie wszystko jedno gdzie miałby być spot.

Byłby ktoś chętny na takowy spot?

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hm,jakby się troszkę ludzi zebrało to można by pomyśleć,ja bym się pisał.Do Opola mam ok 60km a Katowice to już ok 130km wolałbym okolice Opola le jakby się zebrało więcej ludzi z okolic Katowic też można w tamtych okolicach pomyśleć ;]

Może ustalimy jakiś termin? Proponuje 28.03

Przydałoby się, żeby ktoś z okolic Opola zaproponował jakąś dobrą miejscówkę? Może Karolinka albo Macro?

Napiszcie panowie potem adres, jak ustalicie. Ja mam do Opola 50 km i chętnie się zjawię, jak czas pozwoli. Chętnie posłuchałoby się jakichś PO-650 przed zakupem

No szkoda że małe ale cóż poradzisz...Ja jestem jak najbardziej,sobotnie wieczory mam raczej pozajmowane.Ale jakby ekipa sie zebrała to i sobota mogła by być.

• 1 month later...
powoli powoli, Kuudlaty deklarowal ze niedziele ma wolne, Dave do Opola tez moze dojechac mówił tak ze trzeb aby ustalic jakis konkretny termin i jadymy...

Trzeba też ustalić jakąś kompromisową miejscówkę, chyba, że zrobimy 2 spoty(jeden w Opolu, drugi np. w Katosach, szkoda tylko, że w obie lokalizację to my będziemy mieli najdalej), bo chętni tę są Węgrzol i D.W.W, a są z Rybnika, Ache jest z Chorzowa i też pewnie by się pisał.

P.S. Głupie pytanie, kto pisałby się na spontan spot np. jutro? :P

jestem całkiem nowy w tej dziedzinie można powiedzieć, jak i na tym forum, ale z wielką chęcią wpadnę na spocik, porozmawiać, pooglądać, posluchac porad co do CA :P zaczynam budować CA u siebie w autku od podstaw...

także czekamy na kolejnych chętnych.... ja się zjawię na 100% :P

Witam,

też moge podjechać na jakiś spot ale czy na tym parkingu w Zabrzu jest odpowiednia miejscówka??

Żeby sie nie okazało,że nie ma gdzie stanąć a obok pełno przypadkowych ludzi robiacych zakupy :P

ueee chlopaki z wrocka i okolic sie zabrze zrobilo... nieciekawie bo ja niestety nie dojade zbyt duzy kawal drogi a napiety harmonogram ostatnio... A z checia bym posluchal co tam macie (zwlaszcza subikow) bo sie przymierzam do zakupu :)

Propozycja bardzo konkret :D ja chętnie bym się pisał w tą niedziele z tym, że godzina troszku nie bardzo :) jakby szło później się spiknąć ??, np. koło 18 :P bo zanim ja z roboty zajade na to M1 to bedzie akurat ta pora :)

p.s. fakt, faktem jeszcze sporo musze w furze zmontować CA :D ale ile jest to na razie wystarczy do jakiegoś tam odsłuchu :hyhy:

Pzdr !!