fryc88 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Pod młotek idą:- moje prywatne radio JVC KD-SH1000, w 100% sprawne, wizualnie stan db minus, panel w miejscu łączenia z korpusem poprawiałem (standardowa przypadłość w tym radiu), żeby lepiej się trzymał, cena 350 zł- moduł iPod JVC KS-PD100, raczej dość rzadko spotykany, sprawny, używany też u mnie, obsługuje podobną listę iPodów jak moduł od Alpine, cena 100 zł- adapter sterowania z kierownicy, wykonany na zlecenie ok. 3,5 roku temu, jeszcze jak miałem Vectrę B, łączymy go 1 przewodem przy kostce z pilotem w kierownicy, do tego + i masa, i mamy gotowe sterowanie przyciskami Opli na radio JVC po podczerwieni - jest dioda nadawcza, którą trzeba umieścić w jakimś sensownym miejscu. Posiadam również zmodyfikowanego pilota do Mondeo MK3 pod drabinkę rezystorową taką jak była w Vectrze i innych oplach, żebym mógł po zmianie auta również się nim cieszyć cena: 70 zł Dodatkowe pytania, zdjęcia - zapraszam na priv. Przy zakupie minimum 2 z 3 powyższych wysyłka gratis.Zapomniałem dodać, z radiem oczywiście jest w komplecie ramka, półkieszeń, adapter JVC>2x ISO oraz oryginalny pilot RM-RK300, pudełka brak, kluczy do wyjmowania brak, ale w JVC do tego służą dwa ostrza od noży tapeciaków... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryc88 Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 Aktualne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryc88 Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 Dochodzi do sprzedania Alpine CDA-9851R, wizualnie stan DB z minusem, technicznie sprawne, brak ramki. Zdjęcia na życzenie, pisać na PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryc88 Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Aktualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryc88 Posted September 20, 2014 Author Share Posted September 20, 2014 Oba radia aktualne.JVC SH1000 cena 320 z wysyłką Alpine 9851r cena 250 zł z wysyłką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryc88 Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 aktualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryc88 Posted October 4, 2014 Author Share Posted October 4, 2014 Radio JVC nieaktualne, Alpine aktualne, moduły aktualne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts