Jakub Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Cześć!W poprzednich dniach forum miało dwie dosyć długie awarie (6 godzin w środę i 4 we czwartek). Na szczęście udało mi się ustalić ich przyczynę - winny był kanał RSS, przy którego odświeżaniu dochodziło do błędu. Z tego względu chwilowo go wyłączyłem, a w najbliższych dniach postaram się uruchomić go ponownie. Dodatkowo uruchomiłem system monitoringu, który powiadomi mnie już chwilkę po wykryciu ewentualnej awarii (odpukać w niemalowane!). Przy okazji mam dostęp do statystyk tzw. uptime. Pozdrawiam,Jakub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 Przed chwilą okazało się, że system monitoringu działa bardzo dobrze (chociaż wolałbym, żeby nie było takiej potrzeby). Forum nie działało tylko przez 20 minut. Ustalam przyczynę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 WIDZIAŁEM!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryc88 Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Dziś też problemy od ok. 2 godzin jak próbowałem, wcześniej nawet nie wiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkgustav Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Wszedłem pierwszy raz od dwóch dni i akurat trafiłem na te 20minet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juby Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Wszedłem pierwszy raz od dwóch dni i akurat trafiłem na te 20minet...Tyle wygrać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts