Jump to content

Instalacja gazowa Passat B4 VR6

boski
 Share

Recommended Posts

Szukam dobrego nie drogie miejsca montażu instalacji gazowej do silnika w passacie b4 VR6 2.8  174 KM.

Może ktoś na forum może doradzić miejsc i rodzaj instalacji.

Najlepiej Szczecin i okolice.

Szukam dobrego nie drogie miejsca montażu instalacji gazowej do silnika w passacie b4 VR6 2.8  174 KM.

Może ktoś na forum może doradzić miejsc i rodzaj instalacji.

Najlepiej Szczecin i okolice.

Uderzaj do Gazownika - Kolegi z forum, mimo że to kawałek drogi bo Łódź  :wink2:

Hej. Mam galaxy na zwyklym gazie i galaxy na sekwencji stag i sharana na sekwencji brc Wszystkie vr6 . Nic sie nie dzieje tam diabłów nie ma wszystkie latają już kilka lat.

Problem większy jest z tym 204km..

Montuj sekwencje stag. w Lublinie koszt okolo 2000zl.

Adam Rogowski, wrzuć w google i znajdziesz. 

Bardzo schludne instalację robi i przede wszystkim ma o tym pojęcie, wejdź na lpg-forum.pl i popatrz sobie instalacje wykonane przez niego. 

U Adama nie robiłem ale problemów nie mam z instalacjami, ale Adam pomógł w samodzielnej naprawie a nie wszyscy są chętni i się łokciami zasłaniają,

również nie wiem czy jest sens gonić ze Szczecina

Poprostu takie mam zdanie nigdy w życiu nie wrzucę gazu do auta
dwa lata temu też twierdziłem że gaz jest do zapalniczek i w sumie gdyby bezawaryjne diesle się nie skończyły to dalej lałbym gnojówkę.

Jednak 450km za  niecałe  80zł to jest pozytywne doświadczenie :hyhy:

................ to co chciałem to mam ..................

no własnie każdy robi jak uważa i ja mam w dupie że taniej jest ngdy nie założe gazu i tyle tym bardziej do takich aut jak VR6, VTi, VRx etc bo dla mnie to tak jakby zrobic ferrari diesla sorry już nic nie piszę bo nie o tym jest temat

kup lepiej gaz i nabij zapalniczkę :rotfl:

No Kepke a co z tymi zapalniczkami na benzynę, zagazować czy nie? :hyhy:

no własnie każdy robi jak uważa i ja mam w dupie że taniej jest ngdy nie założe gazu i tyle tym bardziej do takich aut jak VR6, VTi, VRx etc bo dla mnie to tak jakby zrobic ferrari diesla

No właśnie chciałem powiedzieć, że mam w du... jeżdżenie na benzynie i chcę taniej, tym bardziej autami, które wymieniłeś :D No ale jak powiedziałeś: niech każdy robi jak uważa :hyhy:

Hello.

to tak jakby zrobic ferrari diesla

A przypadkiem już nie zrobili ? no może to było   Maserati    :wink:

Mojemu tyłkowi wszystko jedno czy jedzie na Pb czy  na LPG  ale mój portfel to już czuje różnice znacznie.   Żyje w Polsce płace jak w EU.   :cisza:

PW   do kolegi      gazownika      pewnie podpowie rozsądne klocki do zagazowania tego Passata.